Neden hiç kimse bi şey yazmamış ki hiç mi bu durumda olan atlatan bunu yaşayan yok
senin durumunda olup hamile kalıp zor atlatanda var sıkıntı yaşamayan da varMerhaba arkadaşlar. Öncelikle bu konuyu açmakta çok zorlandım çünkü kötü yani olumsuz bir yorum gelir diye bile korkuyorum.ben çok iyi bir psikiyatri eşliğinde yaklaşık 1 buçuk sene anksiyete için ilaç tedavisi gördüm ve çok iyi oldum hatta hastalığı bile unuttum, bazı günler ilaç içmeyi bile unutuyordum ve 3 yıllık evli olduğum için artık bir bebek istiyorduk (eşimin baskısı olmadı ama artık o da istiyordu anlıyordum) gebelik için doktor kontrolünde ilacı azaltarak bıraktım.çok iyiydim fakat bırakalı daha 1 ay olmadan hemde tam bebek için plan yaparken hastalık yoklamaya başladı gibi.ama ben çok bebek istiyorum. Etrafımda bazıları özellikle ailem kafa tut gebe kal ilaca dönme sakın diyorlar ama çok korkuyorum hamilelikte hele ki ilk 3 ay asla ilaç içemem peki o stres o çarpıntılar sıkıntılar bebeğe daha çok zarar verirse dönüşü de yok ki ne yapmalıyım bilemiyorum.bu arada bazen geceleri fena çarpıntıyla uyanıyorum filan yani anksiyete yanında panik atakta oluyor. Off çok uzun yazdım ama lütfen bana bir yol gösterin. Özellikle benim durumumda olup bebek yapmayı başaranlar desteklerinize ihtiyacım var.zaten anksiyete ve panik atak yaşamayan kimse o kişileri anlayamıyor allahım düşmanıma vermesin bu illetleri ve tabi beterinden de korusun. Bu durumda olan tüm arkadaşlarada büyük geçmiş olsun
Arkadasim merak ediyorum çok uzun zaman olmamis görürseniz yazimi neyaptin hamilemisin oyleysen Nasil geçiyorHepinize teker teker teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun ama dün gece çok kötü sıkıntılı mutsuz ve vesveseli bir gece geçirdim ve ne kadar dirensemde dayanamayıp ilacı içtim.bırakalı sadece 15-20 gün olmuştu fakat dayanamadım neden bilmiyorum çok kötü oldum bir nevi pes ettim. Sanki asla ilacı bırakıp gebe kalacak psikolojim olmayacakya da bu sefer ilaç yanında psikolojik destekte alacağım bilemiyorum. Mutsuzum
ikinciye dediğinize göre bir çocuk var. bizler bu rahatsızlığı öyle yada böyle yaşıyoruz ama hayatımıza yön vermesine izin vermeyelim. Bu rahatsızlığınızı düşünerek çocuk yapmazsanız ilk kuzunuzuda haksızlık olur sanırım :) kardeş onun da hakkı bence:)Arkadaşlar bende hem anksyete hem pa var boyle Nasil bir hamilelik grcirdiniz bebek istiyorum ikinciye çok sikintiliyim
Arkadasim merak ediyorum çok uzun zaman olmamis görürseniz yazimi neyaptin hamilemisin oyleysen Nasil geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?