Bende adetime bir gün kala eşimle Korunmadan beraber oldum takvime bakıyorum bir gün kaldı yazıyor göğüs ağrısı var bel ağrısı var adet olma belirtileri bakalım ne olacakMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum size bir sorum olacaktı ben her ay yumurtlama dan sonra adet sancıları cekmeye başlarım ve bel kasık göğüs ağrısını fazlası ile yaşarım adetime 1 gün kaldı göğüs agrım 5 gün önce basladi bel kasik agrım da 2 gündür var 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifdi erken mi yaptım acaba hamile olma şansım varmı döngümde 26gundur en fazla 2 gün erken oluyorum yumurtlama günü takip eden biri değilim ama takvime göre degerlendirdik ne kadar doğru bilemem lütfen yardımcı olurmusunuz
Yardımcı olacak bir şey yok. Kimse gebe olup olmadığını bilemez. Bunu sen bile bilemiyorken buradakiler nasıl bilsin değil miMerhaba arkadaşlar yeni üye oldum size bir sorum olacaktı ben her ay yumurtlama dan sonra adet sancıları cekmeye başlarım ve bel kasık göğüs ağrısını fazlası ile yaşarım adetime 1 gün kaldı göğüs agrım 5 gün önce basladi bel kasik agrım da 2 gündür var 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifdi erken mi yaptım acaba hamile olma şansım varmı döngümde 26gundur en fazla 2 gün erken oluyorum yumurtlama günü takip eden biri değilim ama takvime göre degerlendirdik ne kadar doğru bilemem lütfen yardımcı olurmusunuz
Bence adet dönemi hep aynı olmaz değişebilir tarih aralıkları çokta uzak değilBende adetime bir gün kala eşimle Korunmadan beraber oldum takvime bakıyorum bir gün kaldı yazıyor göğüs ağrısı var bel ağrısı var adet olma belirtileri bakalım ne olacak
İnşallah hayırlısı olur benm ilk defa bu kadar geç başladı ağrılar öyle çok da deil aslında hafif kasık ağrısı bel ağrısıda çok deil ama göğüslerim her zamanki gibi patlıycak nerdeyse ağrılar bu kadar az olunca acaba mı dedimBende adetime bir gün kala eşimle Korunmadan beraber oldum takvime bakıyorum bir gün kaldı yazıyor göğüs ağrısı var bel ağrısı var adet olma belirtileri bakalım ne olacak
Haklısınız ama çok isteyince işte insan kendinde belirti arıyor aslında söz vermiştim kendime akışına bırakacam diye ama yine olmadı her belirtiye hamilelik mı acaba diyorumYardımcı olacak bir şey yok. Kimse gebe olup olmadığını bilemez. Bunu sen bile bilemiyorken buradakiler nasıl bilsin değil mikendinde belirti arama akışına bırak. Bir günün kalmış zaten. Sabredemezsen kaset test yaparsın.
Teşekkür ederim inşallah seninde hayırlısı olur ama dediğim gibi benimde bu belirtilerim oluyor göğüslerim patlayacak gibi şişer damarları bile görünür göğüs ağrılarım neredeyse on gün önce başlar yüz üstü yatamam bile ağrıdanİnşallah hayırlısı olur benm ilk defa bu kadar geç başladı ağrılar öyle çok da deil aslında hafif kasık ağrısı bel ağrısıda çok deil ama göğüslerim her zamanki gibi patlıycak nerdeyse ağrılar bu kadar az olunca acaba mı dedim
Ben genelde her ay 26 günde kesin olurum geçen ay 2 gün erken oldum yumurtlama olayından anlamıyorum 4 gün önce yaptm test için erkenmiydi bilemedim için sizlerden cevap almak istedim teşekkür ederim bu arada cevaplar içinBence adet dönemi hep aynı olmaz değişebilir tarih aralıkları çokta uzak değil
İşte her ay 2 hafta önce sen ağrı yaşayıp bu ay 5 güne düşünce merak ettim belkide hava değişimindendir ben çok abartıyorumdurTeşekkür ederim inşallah seninde hayırlısı olur ama dediğim gibi benimde bu belirtilerim oluyor göğüslerim patlayacak gibi şişer damarları bile görünür göğüs ağrılarım neredeyse on gün önce başlar yüz üstü yatamam bile ağrıdan
Anlıyorum seni ama vücudunu dinledikçe belirti yaşarsın. Bunu biliyorsundur zaten. Odağını başka şeylere yönelt. Bu şekilde uzaklaşmış olursun.Haklısınız ama çok isteyince işte insan kendinde belirti arıyor aslında söz vermiştim kendime akışına bırakacam diye ama yine olmadı her belirtiye hamilelik mı acaba diyorum
yardımcı olmayı çok isterdim Valla ben henüz hamilelik düşünmediğim için neye güvendiysem nasılsa dedim bir gün sonra adet olurum adet olma belirtilerim de var diye korunmasız oldu ve test için çok erken bence ve tam belirti yok gibiBen genelde her ay 26 günde kesin olurum geçen ay 2 gün erken oldum yumurtlama olayından anlamıyorum 4 gün önce yaptm test için erkenmiydi bilemedim için sizlerden cevap almak istedim teşekkür ederim bu arada cevaplar için
Haklısın çok teşekkür ederim ben şimdi bu kadar takıntı ile adet gecikmesi yaşarsam şaşırmıycam artıkAnlıyorum seni ama vücudunu dinledikçe belirti yaşarsın. Bunu biliyorsundur zaten. Odağını başka şeylere yönelt. Bu şekilde uzaklaşmış olursun.
Normal tabi olur öyle şeyler bozma moralini modunu yüksek tutarsan daha iyi olur senin için de :)İşte her ay 2 hafta önce sen ağrı yaşayıp bu ay 5 güne düşünce merak ettim belkide hava değişimindendir ben çok abartıyorumdur
İstemediğin zamanda hemen oluverir kesinyardımcı olmayı çok isterdim Valla ben henüz hamilelik düşünmediğim için neye güvendiysem nasılsa dedim bir gün sonra adet olurum adet olma belirtilerim de var diye korunmasız oldu ve test için çok erken bence ve tam belirti yok gibi
Allah her şeyin hayırlısını versin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evladın olur çok teşekkür ederim takıntı ve stres çok etkiliyor duyguları vücudu içini ferah tut oluruna bırak belki o zaman hiç beklemediğin anda olur.İstemediğin zamanda hemen oluverir kesinallah gönlüne göre versin ben çok istiyorum o yüzden bu kadar erken davranıyorum heralde çünkü eşimde artık kötü olmaya başladı bizim çocuğumuz olmuyormu diye bende pskolojik olarak takinti haline getirmeye başladım her ay bu stresle duruyorum olacağı varsa da olmuyordur kesin bu yüzden
Fiziksel olarak üşütmedim ama pskolojik olarak üşütüyorum galiba yavaştanÜşütmüş te olabilirsin . En iyisi gecikme olmasını beklemek sonra evde test yap
Aslında hiç istemiyodum ilk başlarda korunma ignesi korunma yöntemleri hepsini yaptm ama şu 8.9 aydır istiyoruz bu seferde olmayınca artık üzülmeye başladım doktora gidiyorum hiç bir sorun yok bakalım hayırlısıAllah her şeyin hayırlısını versin inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evladın olur çok teşekkür ederim takıntı ve stres çok etkiliyor duyguları vücudu içini ferah tut oluruna bırak belki o zaman hiç beklemediğin anda olur.
Bak hiç sorun yokmuş ne güzel demekki zamanı var daha sağlıklı beslen değerlerini dengede tut yeterAslında hiç istemiyodum ilk başlarda korunma ignesi korunma yöntemleri hepsini yaptm ama şu 8.9 aydır istiyoruz bu seferde olmayınca artık üzülmeye başladım doktora gidiyorum hiç bir sorun yok bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?