Gebeliğe Hazırlık hamilelik varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pinar24

Pınar
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
9
9
6
28
merhaba kizlar 2 hafta once yine yazmistim simdi yarin hasta olmam gerekiyo ama akintim bu ay fazla oldu ve iki gündür kahve rengimsi akintim oluyo bel ve kasık agrim nerdeyse 3 haftadır var ve ruyamda bebek gordum ağlarken susturdum bugun gebelik testi aldim yaptim ama negatif sizce hamilemiyim iyi yada kötü birsey yazarsanız sevinirim

Canım kan verebilirsen bi kan ver derim o kesin sonuç verir sana. Negatif çıktıysa bekle adet olmazsan bir daha yap kan veremezsen

Bence gebelik testi yap hemen varsa elinde benimde yarındı bugun yaptim negatif cıktı bide adet oldum

Canım dün yazmışsın umarım olmamışsındır Allah gönlüne göre versin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben gebelik yaşadım, çok uzun süremedi kaybettim bebeğimi. Şuan için psikolojiyi atlatamadığım için istemiyorum, ben ne yaşadığımı aktarayım. Herkeste farklıdır belirti, benim göğüslerim muhakkak adete 1 hafta kala şişer mesela, 1 hafta sonra olacağımı anlarım, ben gebe kaldığım ay olması gereken günde şişmedi göğüslerim, adetim 5 gün geciktikten sonra şişti, yerleşme kanaması görmedim. Herhangi bir lekelenme.. yalnızca su gbi akıntım oluyordu. Bel ağrım yoktu zaten, kasık ağrım vardı. Yani gördüğün lekelenme her sebepten olabilir keşke tanı koyabilsek. Ama bir tahmin yürütüp te heveslendiremiyoruz malesef. En doğrusu kan testi vermen zaten bu şart. İstersen sabah gidip kan tahlili ver

ben umudumu yitirdim bu arada Allah en hayırlısını versin hepimiz için canını sıkma sabah test yaptim negatif fazlada ugrasmak istemiyorum

Enfeksiyondan kaynaklı birşey de olabilir. Hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…