- 25 Ekim 2024
- 16
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi rabia boral
-
Bunu bugün aç karnına yaptım dünde yaptım büyük testlerde kaset teste değil digerindede çok hafif gölgelik vardı. Adetimde 3 gün gecikme oldu karnım dün akşam çok sancı yapıyordubence var kan verin emin olmak için
canım ben gecikmemi 11. günü bugün her an her şey değişebilir bence sende bekle biraz dahaBunu bugün aç karnına yaptım dünde yaptım büyük testlerde kaset teste değil digerindede çok hafif gölgelik vardı. Adetimde 3 gün gecikme oldu karnım dün akşam çok sancı yapıyordu
Sence yarın kan vermelimiyimdircanım ben gecikmemi 11. günü bugün her an her şey değişebilir bence sende bekle biraz daha
bence ver ama negatig çıkarsa üzülme çünkü bende aynı durumdayım ama nedense sende pozitif çıkacak gibi geliyor banaSence yarın kan vermelimiyimdir
Aa o şey 2 ay önce başıma geldi çok üzücü hayal kırıklığı gibi bir durum bide bendeki çok fazla belirgindi o zaman yapayımda böyle silik degildievet negatif çıktı ama idrar pozitif çıkıyor ben de anlamıyorum
aynen canım insan üzülüyo sende kaç gün gecikme olmuştuAa o şey 2 ay önce başıma geldi çok üzücü hayal kırıklığı gibi bir durum bide bendeki çok fazla belirgindi o zaman yapayımda böyle silik degildi
Hayatım ama kendini göster b ne kist vardı kist gittikten sonra pozitif çıktı testregl de olmadım hala bekliyorum bakalım
aaa öyle mi geçmiş olsun bende doktora gidecem aslında 17 ekimde şehir hastanesinde gitmiştim kadın doğuma biişey çıkmadı temiz demiştiHayatım ama kendini göster b ne kist vardı kist gittikten sonra pozitif çıktı test
Bende 12 geçikme oldu ondan sonra girdim içineaynen canım insan üzülüyo sende kaç gün gecikme olmuştu
Evet zaten ondan sonra ilaçlar kullandım gitti 2 ay geçti şu an o yüzden hamile kalmam daha yüksek dediaaa öyle mi geçmiş olsun bende doktora gidecem aslında 17 ekimde şehir hastanesinde gitmiştim kadın doğuma biişey çıkmadı temiz demişti
inşallah bende bi an önce hamile olurum canım sende var bence şimdiden hayırlı olsunEvet zaten ondan sonra ilaçlar kullandım gitti 2 ay geçti şu an o yüzden hamile kalmam daha yüksek dedi
İnşallah hayatım olursun umarım vardır 7 aylık evliyim ve çok istiyoruminşallah bende bi an önce hamile olurum canım sende var bence şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?