• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik varmı sizce

rabia boral

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
IMG_7417.jpeg

bence var kan verin emin olmak için
Bunu bugün aç karnına yaptım dünde yaptım büyük testlerde kaset teste değil digerindede çok hafif gölgelik vardı. Adetimde 3 gün gecikme oldu karnım dün akşam çok sancı yapıyordu

Bunu bugün aç karnına yaptım dünde yaptım büyük testlerde kaset teste değil digerindede çok hafif gölgelik vardı. Adetimde 3 gün gecikme oldu karnım dün akşam çok sancı yapıyordu
canım ben gecikmemi 11. günü bugün her an her şey değişebilir bence sende bekle biraz daha

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 11. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları.

benim durumum böyle

evet negatif çıktı ama idrar pozitif çıkıyor ben de anlamıyorum

evet negatif çıktı ama idrar pozitif çıkıyor ben de anlamıyorum
Aa o şey 2 ay önce başıma geldi çok üzücü hayal kırıklığı gibi bir durum bide bendeki çok fazla belirgindi o zaman yapayımda böyle silik degildi

Aa o şey 2 ay önce başıma geldi çok üzücü hayal kırıklığı gibi bir durum bide bendeki çok fazla belirgindi o zaman yapayımda böyle silik degildi
aynen canım insan üzülüyo sende kaç gün gecikme olmuştu

Hayatım ama kendini göster b ne kist vardı kist gittikten sonra pozitif çıktı test
aaa öyle mi geçmiş olsun bende doktora gidecem aslında 17 ekimde şehir hastanesinde gitmiştim kadın doğuma biişey çıkmadı temiz demişti

aaa öyle mi geçmiş olsun bende doktora gidecem aslında 17 ekimde şehir hastanesinde gitmiştim kadın doğuma biişey çıkmadı temiz demişti
Evet zaten ondan sonra ilaçlar kullandım gitti 2 ay geçti şu an o yüzden hamile kalmam daha yüksek dedi

Back