adet günün geçtimiSabah kalkar kalkmaz test yaptım ve bekletmeden hemen böyle çektim kızlar hamilelik var mı kesin? İlk defa yapıyorumkesin var mı arkdşlr kesinnn çok istiyorum da
4 gün var askm dayanamadm yaptım benadet günün geçtimi
Kesin bilgi için kan ver betanin durumunu takip etSabah kalkar kalkmaz test yaptım ve bekletmeden hemen böyle çektim kızlar hamilelik var mı kesin? İlk defa yapıyorumkesin var mı arkdşlr kesinnn çok istiyorum da
İhtimali var ama dimiKesin bilgi için kan ver betanin durumunu takip et
bekle o halde adet günün geçince kan verirsin var gibi duruyor.ben kan vermekle uğraşmadım adet günüm 2 hafta geçti sonra gidip hastaneye direk keseyi gördüm.2 günde bir kan verip beta takip etmek daha sitresli geldi bana4 gün var askm dayanamadm yaptım ben
Öyle yaparım canımbekle o halde adet günün geçince kan verirsin
hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik olsunÖyle yaparım canım
Evet baya silik ama 4 gün varmış adete normal böyle olması. Umarım sağlıklı bir gebeliktirİhtimali var ama dimi
Aminnn teşekkür ederim darısı basına askmhayırlı olsun inşallah sağlıklı gebelik olsun
Amin teşekkür ederimEvet baya silik ama 4 gün varmış adete normal böyle olması. Umarım sağlıklı bir gebeliktir
Teste göre var ama koyulaşma yok gibi ama yinede kan ver testte çıkan kanda hayli hayli çılar hayırlsı olsunKizlar bakar mısınız mor test birinci mavi test ikinci testim iki gün ara ile yaptim 5 gün geçti adetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?