Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik var mı
- Konu Sahibi m_enur00
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamielik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki referans değeri aralığı her neyse o ne demekVar 4-5 haftalık falan tahmini
Foto atsana e nabizdan baktiysanPeki referans değeri aralığı her neyse o ne demek
Foto atsana e nabizdan baktiysan
Bilmiyorum yani bebek istiyorum diye doktora gittim muayene falan etti işte ultrasona girdim yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi sonra hcg testi yaptımamı söyledi sonuçta böyle çıkınca merak ettimİlk yaptım hayali cikti sonra hep öle görüyorum die bıraktım 1saat yada 1 buçuk saat sonra böle ölmüş ilk defa böle gordum kuruma cizgisi
Burda var zaten değeriniz hagi aralıga gırıyorsa sonunda su kadar haftakık doye yazıyır
3 haftalık falan
Burda var zaten değeriniz hagi aralıga gırıyorsa sonunda su kadar haftakık doye yazı
Gebelik gözüküyor cnmBilmiyorum yani bebek istiyorum diye doktora gittim muayene falan etti işte ultrasona girdim yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi sonra hcg testi yaptımamı söyledi sonuçta böyle çıkınca merak ettim
- 2 Mayıs 2024
- 633
- 225
- 18
- 26
Hayırlı olsunBilmiyorum yani bebek istiyorum diye doktora gittim muayene falan etti işte ultrasona girdim yumurtalıklarımın temiz olduğunu söyledi sonra hcg testi yaptımamı söyledi sonuçta böyle çıkınca merak ettim
Kaçıncı denemeniz?
Bir kere düşük yaptım bir yıl kadar korunmadım hep istedik hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür Allahım her şeyin hayırlısını versinHayırlı olsun
Kaçıncı
Uyu dinlen yarın ola hayrola allh büyük bakalim haber etAnlamıyorum çok bir bilgim yok karışık geliyor sürekli araştırpyorum iki saattirli yarını bekleyemiyırum neyin ne olduğu hepsi birbirine girdi
Ayyyy Allahım sen hayırlısını nasip etGebelik gözüküyor cnm
Teşekkür ederimmmUyu dinlen yarın ola hayrola allh büyük bakalim haber et
Teşekkür ederimmm
- 2 Mayıs 2024
- 633
- 225
- 18
- 26
Okuduklarima hep böyle zamanlarda oluyo belkide o sıra gebelik olma ihtimalini düşünmemektenBir kere düşük yaptım bir yıl kadar korunmadım hep istedik hayırlısı böyleymiş demekki çok şükür Allahım her şeyin hayırlısını versin
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin