- 24 Ocak 2020
- 456
- 323
- 53
- 31
- Konu Sahibi Denizim2503
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum canım kaç dakkada çıktı çizgi
5 dakika sürmedi ama emin olamadım hayal sandım bı anBen görüyorum canım kaç dakkada çıktı çizgi
Var canım silik gözüküyor hayırlı olsun
Bendede bu şekilde çıkmıştı değildim .umarım sen hamilesindir
İnşallah vardır sevinsem mı ne yapsam bilemedimVar canım silik gözüküyor hayırlı olsun
Sabah tekrar yapma şansın varsa sabah yap canım ilk idrarla5 dakika sürmedi ama emin olamadım hayal sandım bı an
İnsallahhEvet canım pozitif ❤ Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla inşallah![]()
Hayırlısı neyse olsun Allah isteyen herkese nasip etsin.
Evde test yok çalışıyorum anca ya aksambyada ertesi sabahSabah tekrar yapma şansın varsa sabah yap canım ilk idrarla
Bugun olmam gerekiyordu olmadım acaba dedim ümidim hiç yoktu bı baktım var hayal görüyorum sandimEvet kuzum var ikinci bir testle bi daha netlestr adetinden kac gun gecti
Bebegin geliyor kuzum benim bundan da silikti hayırlısı olsun tutunur sende kalır inşallah
Anladım canım . Büyük ihtimalle vardır canım 5 dakkada çıktıysa vardır . Allahın izniyleEvde test yok çalışıyorum anca ya aksambyada ertesi sabah
İnşallah vardır sevinsem mı ne yapsam bilemedim
Bugun olmam gerekiyordu olmadım acaba dedim ümidim hiç yoktu bı baktım var hayal görüyorum sandim