Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilesiniz. Hcg takibi yapmaya başlayınMerhaba arkadaşlar sat 15 şubat bat 15 mart hala kırmızıları görmedim test yaptım 2.çizgi silik çıktı bebeğim benimle mı?? ZEki Görüntüle 2246986 Eki Görüntüle 2246986
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilesiniz. Hcg takibi yapmaya başlayın
Hayırlı olsun test pozitif kanda da güzel bir değer görürsün inşallahMerhaba arkadaşlar sat 15 şubat bat 15 mart hala kırmızıları görmedim test yaptım 2.çizgi silik çıktı bebeğim benimle mı?? ZEki Görüntüle 2246986 Eki Görüntüle 2246986
Bence var canım. Silik ama çok silik degil belirgin cıkmış bence. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar sat 15 şubat bat 15 mart hala kırmızıları görmedim test yaptım 2.çizgi silik çıktı bebeğim benimle mı?? ZEki Görüntüle 2246986 Eki Görüntüle 2246986
Bence var canım. Silik ama çok silik degil belirgin cıkmış bence. Hayırlı olsun![]()
Amin canım Rabbim kanda da güzel sonuçlar nasip etsin insallah ve tabii ki kucağına almayı daCook teşekkür ederim darısı isteyen herkese
Amin canım Rabbim kanda da güzel sonuçlar nasip etsin insallah ve tabii ki kucağına almayı da![]()
Aile hekimliğinde de baktırabilirsiniz ben tüm takiplerimi aile hekimliğinde yaptırıp sonra tüm test sonuclarimla kadın doğum uzmanıma gittimAyyy inşallah Cuma günü izin günüm doktoruma gidecem mutlaka size de söyleyecem
Aile hekimliğinde de baktırabilirsiniz ben tüm takiplerimi aile hekimliğinde yaptırıp sonra tüm test sonuclarimla kadın doğum uzmanıma gittim
Tebrikler, hamilesiniz :)