- 8 Temmuz 2023
- 2
- 1
-
- Konu Sahibi boombiegirl
Üstüne görme adetten farklı oluyormuş ayırt edilebilecek gibiymiş büyük ihtimalle gebelik yokturBenimde 5. Haftada test sonucum 1.20 çıktı 4. Haftada adet olmuştum zaten fakat üstüne görmedir belki diye korktum bu yüzden test yaptırdım. Daha sonrasında hala içime sinmediği için 6. Haftanın sonlarında tekrar test yaptırdım 1.20 çıktı yine. Hamile olma ihtimalim var mıdır?
Yaa bende ilişkiden 1 hafta sonra yaptırdım 1.9 çıktıBeta 5 ve üzeri olursa gebelik olarak yorumlanıyor. benim çok uzun yıllardır sürekli beri betam 1,20 çıkar.
Yaa bende ilişkiden 1 hafta sonra yaptırdım 1.9 çıktı
Evet ertesi günü bir daha yaptırdım düşmüştü doğru diyorsun :) o yüzden reglimi bekliyorum bendeİLİŞKİDEN 1 HAFTA SONRA KANDA GEBELİK ÇIKMASI MÜMKÜN DEĞİL. EN AZ 3 HAFTA GEÇMESİ GEREKİYOR.
Ayy aynını bana da dedi rahmin kalınlaşma var yarın gebelik testi yaptır kanda dedi ertesi gün 90.9 çıktı gebelik testlerimde pozitif çıktıMerhaba dün özel hastaneye gittim doktorum gebe olabilirsin dedi yumurtlamışsın rahim duvarın kalın bugun adet günüm daha bişi yok olurmu bilmem bugun kan verdim değerim 2.81 çıktı anlamadım bişi aynı durumu yaşayan varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
2 gün önce peçete de bisiler gördüm ama ne kahve rengi nede beyaz oeta bişi fazla belli olmuyor 3 kere sildim daha da gelemdiKahverengi leken varmı ben cuma günü kan vercem
Benimde öyle peçeteye geliyo dediğiniz gibi bugun adetimin 3 günü yarın kan vericem bakalım inş vardır teşekkğr ederim cevapladığınız için2 gün önce peçete de bisiler gördüm ama ne kahve rengi nede beyaz oeta bişi fazla belli olmuyor 3 kere sildim daha da gelemdi
Kaset test yaptnz miBenimde öyle peçeteye geliyo dediğiniz gibi bugun adetimin 3 günü yarın kan vericem bakalım inş vardır teşekkğr ederim cevapladığınız için
Evet silik çizgi var ama inanmıyomKaset test yaptnz mi
Atar misinE
Evet silik çizgi var ama inanmıyom
Bunuda yeni yaptımAtar misin