Hamilelik var mı yok mu anlamadım

boombiegirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
2
1
Merhaba. Yumurtlama dönemime denk gelen bir gün prezervatif ile korunarak ilişki yaşadım. İlişkiden 18 gün sonra, adet tarihimin gecikmesinin 6. Ve 7. Günü idrar testi yaptım. Negatif çıktı. 7. Gün tarlusal içtim 2 saat sonra ise beta hcg kan testi verdim. 1.20 negatif çıktı ancak hala regl olmadım. Tarlusal 2 gün üst üste kullandım bırakalı da 2 gün olacak bugün. Gebelik yoktur değil mi?

Benimde 5. Haftada test sonucum 1.20 çıktı 4. Haftada adet olmuştum zaten fakat üstüne görmedir belki diye korktum bu yüzden test yaptırdım. Daha sonrasında hala içime sinmediği için 6. Haftanın sonlarında tekrar test yaptırdım 1.20 çıktı yine. Hamile olma ihtimalim var mıdır?

Benimde 5. Haftada test sonucum 1.20 çıktı 4. Haftada adet olmuştum zaten fakat üstüne görmedir belki diye korktum bu yüzden test yaptırdım. Daha sonrasında hala içime sinmediği için 6. Haftanın sonlarında tekrar test yaptırdım 1.20 çıktı yine. Hamile olma ihtimalim var mıdır?
Üstüne görme adetten farklı oluyormuş ayırt edilebilecek gibiymiş büyük ihtimalle gebelik yoktur

Merhaba dün özel hastaneye gittim doktorum gebe olabilirsin dedi yumurtlamışsın rahim duvarın kalın bugun adet günüm daha bişi yok olurmu bilmem bugun kan verdim değerim 2.81 çıktı anlamadım bişi aynı durumu yaşayan varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 🥰

Merhaba dün özel hastaneye gittim doktorum gebe olabilirsin dedi yumurtlamışsın rahim duvarın kalın bugun adet günüm daha bişi yok olurmu bilmem bugun kan verdim değerim 2.81 çıktı anlamadım bişi aynı durumu yaşayan varsa bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim 🥰
Ayy aynını bana da dedi rahmin kalınlaşma var yarın gebelik testi yaptır kanda dedi ertesi gün 90.9 çıktı gebelik testlerimde pozitif çıktı

IMG_1371.jpeg

X