Hamilelik var mı sizce?

Melekuzmn4

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
64
22
18
27
Arkadaşlar merhaba ben adetime 5 gün kala test yapmıştım baş dönmesi ve sürekli uyku halinden şüphelenip idrar testi yaptım ve çok silik çizgi çıkmıştı sabah kan testi vermeye gittim beta hcg 3.94 çıktı doktor varda demedi yok da demedi ama büyük ihtimal var diğer değerlerin hep sıfır çıkmış dedi haftaya tekrsr gel test yapalım dedi adetin geçmeden geldiğin için düşük çıkmış olabilir dedi şuanda adetim 2 gün geçti idrar testini tekrarladım ilk beş dakika da hemen çizgi oluşuyor hemde baya belirgin bel ağrısı sırt ağrısı kasılma ve ufak tefek ağrılar yaşıyorum sizce değerim yükselir mi... Böyle bir durum yaşayan var mı testlerin güneki güne ki hali ilki adetim geçmeden önce ortadaki de 1 2 gün kala en alttaki 2 gün geçmiş halinin

Son düzenleme:
Canım geç döllenme olabilir değerlerin en azından yükselmiş bat geçip 10 gün sonra gebelik öğrenen var şükür sen adet öncesi değerler yükselmiş lütfen olumsuz düşünme evet testler var diyor ama kuruma çizgisi var yeniden yap yaptığın gibi at bakalım hakkında hayırlısı olsun inşallah hamilesin

İnşallah canım müjdeli haberle gelirim buraya

Adetten 4 gün önce değerim 3,5 falan çıkmıştı kadın doğum doktorum bana 2 gün sonra gene kan ver bakalım yükselme ihtimali var demişti ve dediği gibi de oldu 15 e çıkmıştı (sonra kimyasal gebelikte sonuçlandı kötü örnek olacak ama) yani ihtimaliniz var ki bende böyle testte silik çizgiyle öğrenmiştim 2 gün sonraki yaptığım testte gidip kan vermiştim değeriniz çok küçük yüksek ihtimalle 2 gün aralıklarla kan vermen gerekecek dikkat et kendine :) hakkında hayırlısı olsun inşallah

Teşekkür ederim canım üzüldüm senin adına tekrsr yaşamazsın inşallah hayırlısı herşeyin haftaya netleşicek bakalım

Teşekkür ederim canım üzüldüm senin adına tekrsr yaşamazsın inşallah hayırlısı herşeyin haftaya netleşicek bakalım
Amiin canım inşallah denemeye devam ediyoruz kısmetimizde ne zaman varsa artık :) zaten ilk doktor kontrolüne regli tarihin 1 hafta geçince gitmen daha iyi olur en azından kese görünür kalp atışı da birkaç hafta sonra zaten.

Bence hamilesin gozun aydin bu arada belirtilerin varmiydi kabizlik bas agrisi ne bilim benzer seyelr belirtielrin neler yazabilirmisin cnm

Evet
Bence hamilesin gozun aydin bu arada belirtilerin varmiydi kabizlik bas agrisi ne bilim benzer seyelr belirtielrin neler yazabilirmisin cnm
Evet Canım vardı adetime 1 hafta kala falan ara ara baş dönmeleri yaşadım ama çok haifti somra güç geçtikçe kasık ağrım oldu adet olucam sandım 4 5 gün kala kabızlık şişkinlik oldu sonra zaten şüphelenip test yaptım inşallah canım teşekkür ederim birde ben sürekli uyudun uyku hali sürekli devam etti

Hemen yaptığım gibi attım anlık 5 dakika dolmadan hemen oluştu

Aklıma direk siz geldiniz gerçekten hiç tanımadığımız insanlarşa mutluluk paylaşmak yıllardır tanıdığın birinden daha iyi oluyor çok teşekkür ederim canım
Ah canım benim herşey gönlünce olsun inşallah

Arkadaşlar merhaba,adetime daha 3 gğn var ama ben dayanamayıp test yaptım,ikinci çizgi silik çıktı sizce ne anlama geliyor?bide karnımın alt kısmında 2 gündür kalp gibi bişey atıyor aralıklarla

Ayy herçekten mi?inşallah ya yıllardır bekliyorum bu anı.adetime 7 gün kala hep kramplar bel agrısı olurdu ama şuan adetime 3 gün var hiç bir ağrı yo
İki gün bekle tekrarla bence ya da. kan testi ver inşallah hamilesindirr hayırlı haberlerini bekkliyorum <3

Bende böyle öğrendim canım ama adetinin geçmesini bekle ben de 4 gün kala gittim 3.93 çıktı yetersiz dediler adetim gecikince tekrar gittim 171 e yükselmiş şimdi 5 haftalık hamileyim bnece de var canım hayırlı haberlerle inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…