• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Testini silik olması

maydanoz92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
69
110
43
32
Selamlar,

adetimde bir gün gecikme mevcut normalde hiç gecikmem. Geçen hafta inanılmaz rahatsızdım antibiyotik içiyorum o yüzden, akşam test alıp kontrol etmek istedim silik bir çizgi çıktı var mı yorum yapmak isteyen :(
E0164BBA-7FB0-4C80-AD96-BBDFF1597D6F.jpeg

Hamilesiniz ilac filan içmeyin

Selamlar,

adetimde bir gün gecikme mevcut normalde hiç gecikmem. Geçen hafta inanılmaz rahatsızdım antibiyotik içiyorum o yüzden, akşam test alıp kontrol etmek istedim silik bir çizgi çıktı var mı yorum yapmak isteyen :KK43:Eki Görüntüle 2596557
Tebrikler canım. Acile gidip kan ver istersen antibiyotik kullandığını söyle..

Ne kadar güzel yazmışsınız böyle :)

çok teşekkürler ama emin değilim ben çünkü sanki kasık ağrısı yaşıyorum aynı regl ağrısı gibi. Keşke bir tane daha alsaydım test.Acil bakar mı ki direk?

Ne kadar güzel yazmışsınız böyle :)

çok teşekkürler ama emin değilim ben çünkü sanki kasık ağrısı yaşıyorum aynı regl ağrısı gibi. Keşke bir tane daha alsaydım test.Acil bakar mı ki direk?
Bakar tabiki

Bir kaç özel var çevremde bakmıyorlarmış. Yarın olmadı veririm kan. Garip bir duygu içerisindeyim teşekkür ediyorum hepinize

Back