Hamilelik testini bile yapmayi hayal etmemistim 10 yil boyunca

deryaprs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
68
3
86
38
Fransa
Heyecanim o kadar buyukki sizlerle paylasmak istedim.
10yillik evliyim evliligimizden iki sene sonra bebek yapmaya karar verdik.denedik olmadi.en sonunda doktora gittigimizde esimdeki sperm sayisinin cok dusuk oldugunu ve tup bebek ile ancak bir evladimizin olacagini soyledi.once uzuldum ama mucadele ettim.biz paris te yasiyoruz.burada 3 kere denedik olmadi.buarada 2 yil gecti.sonra turkiyeye gittik orada dendedik tuttu.mutlulugumuzun bir tarifi daha yoktu.allahim bize bir kiz evlat nasip etti.simdi 4 yasina girecek.
Bunda 3 4 ay once esime tekrar tedaviye baslayalim dedim.basladik butun testler yapildi ve bu ay adetim olunca ignelere baslayacaktik.ama adetim gelmedi.hayatimda ilk defa gaciktim.bu arada butun igne ilaclar hazirdi.hayatimda ilk defa hamilelik testi yapmaya karar verdim ve sonuc positifti.3 test birden yaptim emin olmak icin.sonra hemen kan testi yaptim.ilk testim 77 ikincisi 457 cikti.simdilik hersey yolunda.ama bir mucizeydi.kurban oldugum allahim bunu bize yasatti dilerim isteyen herkese yasatti.

Cnm hayirli olsun insAllah sag salim kucagina alirsin ne guzelll yaa Rabbm herseyin iyisini bilir bizim icin

Hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip etsin.. Çocuksuzlukla imtihan etmesin..

bende 6 yılda buldum bebeğimi.eşim azolu hiç canlı yada cansız sperm hücresi yoktu.bize sizin çocuğunuz olmaz boşuna paranızı harcamayın dendi.ama biz umut tüp bebeğe gittik eşim ameliyat oldu ve tüp bebekle doktorların bile umutsuz oldu olmaz dediği meleğime kavuştum..tüp bebekte kan tahlilinle baktırıyorsun gebelik olup olmadığına eczanede satılan tahlillerde çift çizgiyi görmek hep içimde bı yara kalmıştı dün eczaneden tahlil aldım ve o çift çizgiyi 6 yıl sonra görmenin keyfini yaşadım belki çoğu kişiye saçma gelir bu yaptığım ama o çift çizgi için ben 6 yıl ağladım..rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…