• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testinden sonra adet olunurmu

Aselzumram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
4
0
1
29
Merhaba benim adetim 3 gun kadar gecikti ve sabirsiz oldugum icin test yaptim ve ikinci cizgi cok silik cikti ve ertesi gun adet oldum ve normelde agrili sekilde adrt olurke cok hafif sekilde agrim oldu karnimin uzerime hic bir sekde yatamiyorum sanki birsey varmis gibi karnimda sislik hissediyorum sizce hamilemuyim yoksa test yanlismi ...

Merhaba benim adetim 3 gun kadar gecikti ve sabirsiz oldugum icin test yaptim ve ikinci cizgi cok silik cikti ve ertesi gun adet oldum ve normelde agrili sekilde adrt olurke cok hafif sekilde agrim oldu karnimin uzerime hic bir sekde yatamiyorum sanki birsey varmis gibi karnimda sislik hissediyorum sizce hamilemuyim yoksa test yanlismi ...
Bende de ayni olmustu silikten azicik daha görünür cikti ama adet oldum az az basladi normale döndü snra,artik test mi yanlis nedir ama ben gecmeden yapmıştım

Arkadaşlar bn dag önce iki düşük iki kürtaj oldum kan pıhtılaşması var adetim 7 gün geçti evde test yaptim emin olmak icin 3 tane yaptim ama 3 dede silik çızgi çıktı ben sonra kan testi yaptırdım 19 da 9.45 çıktı hamilelik sınırında dedi dün gene yaptırdım 8.4 çıktı ama gene sınırda dedi dag önce böyle yasayan var mı 😥😥😥😥

Üç gün geçmesi yeterli, sabırsızlık değil. Üç gün kala yapsanız sabırsız olurdunuz. Kimyasal olmuş muhtemelen.. Allah gönlünüze göre versin.

Screenshot_20200121-133806_WhatsApp.jpg

Bende de ayni olmustu silikten azicik daha görünür cikti ama adet oldum az az basladi normale döndü snra,artik test mi yanlis nedir ama ben gecmeden yapmıştım
Benim az az olmadi baya geliyo ve hic bu kadar pihtili bi regli olmadim buyuk pihtilar geliyo yuzden tedirgin oldum

Kimyasal gebelik olmuş ben de Aralık'ta yaşamıştım testlerim pozitifti ama 3 gün gecikmeyle çok sancılı adet oldum

Ben baktirmadim beta adet oldum bitti oyle bisi varsa bile öğrenmeyim dedim yeterince kurtajm var :kızgın:
Ben de beta baktırmadım canım evde test yaptım, bata 3 gün kala. Adet günüme 1 gün kalana kadar 2 testim koyu 2. Çizgilydi sonra adet günümden 1 gün önce silikleşmişti ama ben test bozuktur dedim bat günü de silikti adet günümü takip eden 2 gün de. 3. Gün negatifti ve o gün adet oldum Dr um 3. Günü gel demişti, gittim ama kanamam vardı gittiğimde yani vücudum atmaya başlamıştı 😔

Ben de beta baktırmadım canım evde test yaptım, bata 3 gün kala. Adet günüme 1 gün kalana kadar 2 testim koyu 2. Çizgilydi sonra adet günümden 1 gün önce silikleşmişti ama ben test bozuktur dedim bat günü de silikti adet günümü takip eden 2 gün de. 3. Gün negatifti ve o gün adet oldum Dr um 3. Günü gel demişti, gittim ama kanamam vardı gittiğimde yani vücudum atmaya başlamıştı 😔
Hiimm ,iste baktirmakta fayda vardir da istemedim varsada bilmek, senin bilgin olmus oldu iyi yapmissin

Back