hamilelik testimin ilki silik ama ikincisi yok denecek kadar az :(

sivaslii

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
64
8
298
Almanya
merhaba arkadaslar suan cok karisik durumdayim artik dusune dusune basim catlio :S bu cumartesi yaptim test yarim saatten sonra silik cikti yani uzakdan baktigimda bile belli olacak derecede bide bugun yaptim cok az iyce bakinca belli oluyor adatimde 3 gun gecdi normalde duzenli olrum acaba psikolojikmi bilmiyorum ne zaman kesin belli olur ???

Şuan kan testi yaptırsanız kesin sonuç çıkar. Var mı gitme durumunuz ?

kan testi yaptirsam bi hafta sonra belli olur diyorlar ben almanyada yasiyorum .bilmiyorum hastaneye gitsem yaparlarmi sonucda acil bisey yok :S cok arada kaldim resmen

Eğer resmini ekleyebilirsen daha iyi olur yorum yapmamız açısından ama çok az silikde olsa genelde pozitif oluyo sonuç

sevinmeniz için yada üzülmeniz için kan testi yaptırın derim ama kan testi yaptırmadan önce adetınızın birazdaha gecikmesini bekleyin ister istemes sonuc olumsuz olunca ınsanın moralı cokuyor bende test yaptıgımda cizgi silik çıkmıştı heveslenmıstım test 9.26 cıkmıstı yıne heveslendım ama ertesı gun adet olmus en ıyısı bıraz beklemek adet ıyıce gecıksın ve sonuctan emın olunkı yıpranmayın test silik çıkınca yanılma olabilir

canim buraya yuklemeye calistim hata oldu diyor ama resimdede ilk yaptigim test de cizgi belli ama ikinci testte resimde belli degil yokmus gibi duruyor insallah oyledir gerci ilk denememiz bu bisene once dogum yaptim bebegimi kayp etmistim simdi tekrar istiyoruz o yuzden biraz heycan yaptim :P

en iyisi sabirla bir hafta bekliyim bende ya zaten karnimda agrilar oluyor belki hasta olurum :S

ama benim anlamadigim hormonlardan doayi test silik sekilde cikmiyormu ??

bende adetimden 3 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı bence hamilesin çünkü iki testte pozitif çıkmış
bence kan testini yaptır biranönce için rahat eder
çünkü ben kan testide pozitif çıkana kadar kendimi yemiştim sabretmek zor:34:

ayy sorma canim ya cumartesinden beri kendi kendime dusunup duruom :)) ya olduysa ya olmadiysa diye normal doktora gidince kan testi bi hafta sonra sonuc belli oluyormus :S hastaneye gitsem burda yaparlarmi hic bi bilgim yok benim bildigim acil bisey yoksa yapmiyorlar :( o yuzden bende boyle kaldim :)) iki gun once adet olmam gerekiyordu dzenli olan biriyim aslinda bakalim rabbim hayirlisini versin insallah tek beni dusunduren ikincide yok denecek kadar az gozukmesi :((

ayy sorma canim ya cumartesinden beri kendi kendime dusunup duruom :)) ya olduysa ya olmadiysa diye normal doktora gidince kan testi bi hafta sonra sonuc belli oluyormus :S hastaneye gitsem burda yaparlarmi hic bi bilgim yok benim bildigim acil bisey yoksa yapmiyorlar :( o yuzden bende boyle kaldim :)) iki gun once adet olmam gerekiyordu dzenli olan biriyim aslinda bakalim rabbim hayirlisini versin insallah tek beni dusunduren ikincide yok denecek kadar az gozukmesi :((

sağol canım allah sanada hayırlısını nasip etsin inşallah
türkiyede isteğe bağlı yapılıyor sonucuda ertesi günü alıyosun
oradada olması lazım böyle yerlerin bağımsız laboratuvarlar yokmu canım yada özel hastane gibi bir kurum

bugun yetisemiyecem ama yarn gitcem doktora bakalim ne olcak ne zamn sonucu soylecekler :P butun hepsi ayni burda canim devlet ozel diye ayri degil

bugun hastaneye gittim ve sonuc negativ :( tekrar idrar ve kan testi yaptilar bisey cikmadi 3.7 mm kist varmis :(
ama en azincan icim rahatladi dusunmek daha kotuydu ..

Selam benim durumumda olanlar bilgilerini paylaşabilirse sevinirim.
Regl döndüm 30 günde bir ve ben bu ay ovalüasyon testini takip ediyorum.17.04.2015 te ovalüasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ondan önce ve ondan sonra cinsel birliktelik gerçekleştirdik.
fakat 12.04.2015 yumurtlama günümden 5 gün önce önce pembemsi sonra kahverengimsi bir lekelenme yaşadım ve 3 gün ama yok denecek kadar da azdı aslında bu neyin nesidir anlayamadım.
bu ay hamile kalmak istiyorum neredeyse 5 yıldır evliyiz artık yeni istemeye başladık.Bugün itibariyle adetime 9 gün var ve ben test yapmaya korkuyorum :) sizce test için doğru bir zaman mı pozitifse görebilirmiyim :)

Back