Hamilelik testime ve belirtilerime bakar mısınız?

mbask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
13
11
3
29
Merhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum. 6 aydır gebelik düşünüyorum ancak henüz nasip olmadı. Normalde adetim çok düzenlidir ve adetimden 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır. Ancak bu ay yumurtlama döneminden 3 gün sonra göğüslerim çok hassaslaştı. Adetime 9 gün varken test yaptım ve ilk 10 dkda çoook silik bir çizgi gördüm. Benden başka gören var mı? Bu fotoğrafı çektikten 1-2 saat sonra çizginin rengi daha belirgindi.

Eklentiler

• B176C289-433D-424A-B6A6-4CF591CE9C28.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 329
Malesef ben göremedim canım ama adetine 9 gün varsa erken yapmışsın şuan varsa bIle cikmayabilir

Haklısınız. Keşke şu süreç hemen geçse beklemek en zoru dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim hayırlı haberi alırsam yazarım inşallah

Ben göremedim malesef ama zaten çok erken. İnşallah pozitife döner

Haklısınız. Keşke şu süreç hemen geçse beklemek en zoru dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim hayırlı haberi alırsam yazarım inşallah
Yumurtlama gununu biliyosan ve degerlendirdiyseniz 14 gün say canım üzerinden ozaman silikte olsa çizgi görünmeye baslar ben 1.5 yılın sonunda çok şükür o silik çizgiyi görmüştüm şimdi oğlum 2.5 yaşında darısı tüm isteyenlere insaAllah

Tamam dediğiniz hesaplamayı yapacağım maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu inşAllah tüm isteyenlere nasip eder Rabbim

Hamilemisiniz aceba

Merhaba, hayır değilmişim bu ay yine başa döndük
Hayırlısı olsunrabbim tez zamanda bebiş nasip etsinbende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor bunun gibi

Eklentiler

• 20210317_105501.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 200

İnşallah canımAllahtan hayırlısı olsun, bende adet olacağımi hissediyorum ama olmamak için dualar ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…