Malesef ben göremedim canım ama adetine 9 gün varsa erken yapmışsın şuan varsa bIle cikmayabilirMerhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum. 6 aydır gebelik düşünüyorum ancak henüz nasip olmadı. Normalde adetim çok düzenlidir ve adetimden 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır. Ancak bu ay yumurtlama döneminden 3 gün sonra göğüslerim çok hassaslaştı. Adetime 9 gün varken test yaptım ve ilk 10 dkda çoook silik bir çizgi gördüm. Benden başka gören var mı? Bu fotoğrafı çektikten 1-2 saat sonra çizginin rengi daha belirgindi.
Yumurtlama gununu biliyosan ve degerlendirdiyseniz 14 gün say canım üzerinden ozaman silikte olsa çizgi görünmeye baslar ben 1.5 yılın sonunda çok şükür o silik çizgiyi görmüştüm şimdi oğlum 2.5 yaşında darısı tüm isteyenlere insaAllahHaklısınız. Keşke şu süreç hemen geçse beklemek en zorudönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim hayırlı haberi alırsam yazarım inşallah
İnşallahBen göremedim malesef ama zaten çok erken. İnşallah pozitife döner
Tamam dediğiniz hesaplamayı yapacağımYumurtlama gununu biliyosan ve degerlendirdiyseniz 14 gün say canım üzerinden ozaman silikte olsa çizgi görünmeye baslar ben 1.5 yılın sonunda çok şükür o silik çizgiyi görmüştüm şimdi oğlum 2.5 yaşında darısı tüm isteyenlere insaAllah
Hamilemisiniz acebaMerhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum. 6 aydır gebelik düşünüyorum ancak henüz nasip olmadı. Normalde adetim çok düzenlidir ve adetimden 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır. Ancak bu ay yumurtlama döneminden 3 gün sonra göğüslerim çok hassaslaştı. Adetime 9 gün varken test yaptım ve ilk 10 dkda çoook silik bir çizgi gördüm. Benden başka gören var mı? Bu fotoğrafı çektikten 1-2 saat sonra çizginin rengi daha belirgindi.
Merhaba, hayır değilmişimHamilemisiniz aceba
Hayırlısı olsunMerhaba, hayır değilmişimbu ay yine başa döndük
Hayırlısı olsunrabbim tez zamanda bebiş nasip etsin bende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor bunun
Hayırlısı olsunrabbim tez zamanda bebiş nasip etsin bende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor
Hayırlısı olsunrabbim tez zamanda bebiş nasip etsin bende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor bunun gibi
Umarım hamilesindir ama bu kuruma çizgileri bu zamana kadar beni hep yanılttıadet geçtikten sonra yapılması gerekiyor sanırım testler. Bu ay ilk defa ovulasyon testi deneyeceğim yumurtlama gününü hesaplamak için, Rabbim hepimize nasip eder inşAllah
Ay inşAllah olmazsın hamilesindirİnşallah canımAllahtan hayırlısı olsun, bende adet olacağımi hissediyorum ama olmamak için dualar ediyorum
Aminnn inşallah canımAy inşAllah olmazsın hamilesindirDualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?