• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testime bakarmisiniz? Acil

yagmurcukkusu89

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
230
180
18
36
7678FC03-3103-45B1-A644-52BE2F292D0E.webp

Kizlar mrb.. kese henuz gorunmedi kese benzeri yapi gorundu pzt tekrar gidicem..

kanda cikti diye evde yapmamistim
bi tanidik evde yap evdeki yapilan testte sagliksiz yada dusuk filan cok net cikmiyor dedi boylelikle evde gebelik testi yaptim..

sonucum baya net cikti..
boyle net cikinca da risk devam edermi ? Yoksa gercekten net olunca icim rahatlamalimi?

Yani net cizgi cikipta dis gebelik yada bos gebelik yasayan varmi?

Eki Görüntüle 2598188
Kizlar mrb.. kese henuz gorunmedi kese benzeri yapi gorundu pzt tekrar gidicem..

kanda cikti diye evde yapmamistim
bi tanidik evde yap evdeki yapilan testte sagliksiz yada dusuk filan cok net cikmiyor dedi boylelikle evde gebelik testi yaptim..

sonucum baya net cikti..
boyle net cikinca da risk devam edermi ? Yoksa gercekten net olunca icim rahatlamalimi?

Yani net cizgi cikipta dis gebelik yada bos gebelik yasayan varmi?
Erkense kese görünmez 4 5 haftadan sonra görünür anca. Korkmayın erkendir daha hayırlı olsun bebeğiniz ☺️

Tatlım doktorlar hep öyle. Hamilesin lafını kerpetenle almak lazım. Sadece biraz temkinli davranıyorlar. İçini ferah tut. Allahın izni ile keseyi de göreceksin içinde ki bebişi de sonrada kalp atışını. Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin...

Tatlım doktorlar hep öyle. Hamilesin lafını kerpetenle almak lazım. Sadece biraz temkinli davranıyorlar. İçini ferah tut. Allahın izni ile keseyi de göreceksin içinde ki bebişi de sonrada kalp atışını. Allahım sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin...
Aminnn insallah nolur dua edin..

beta hcg değerim 5.4 çıktı ama hamilelik belirtileri var, doktorum bana erken gelmişsin adet geçikmesinden sonra tekrar yapalım dedi, sizce hamile olabilir miyim

beta hcg değerim 5.4 çıktı ama hamilelik belirtileri var, doktorum bana erken gelmişsin adet geçikmesinden sonra tekrar yapalım dedi, sizce hamile olabilir miyim
Şimdi okudum değerin 5.0 İn üstünde ise hamile diyorlarmış bide erken gebelik testleri var hamile kaldıktan 1 hafta sonra falan bile gösteriyor 20 TL ondan dene istersen

Ben rahim filmi cekincektim çekinmeden birgün önce betahcg testi yaptılar bnmde 5.4 çıkmıştı. Kimse bana hamilelikle ilgili bişi dememisti şuan sizin mesajı görünce acaba bnde mi diye düşündüm.

Evt hamilesin. Cok cok cok yeni. Yeni dollenme olmus. 2 gunde bir kan testini yenile. Iki kati yukseliosa gebeligin devm edio dmektir. Bikac defa kan ver yeter zaten. Sonra da kese kalp atisi icin beklersin zTen

Ben rahim filmi cekincektim çekinmeden birgün önce betahcg testi yaptılar bnmde 5.4 çıkmıştı. Kimse bana hamilelikle ilgili bişi dememisti şuan sizin mesajı görünce acaba bnde mi diye düşündüm.
5,4 pozitif çekindiniz mi rahim filmini nasıl birşey demezler ufacık bir şüphede bile çekemezler hsg

Back