Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif duruyorLaboquick marka. Pcos olduğum için ovulasyon düzensiz oluyor. Takvime göre reglime 4 gün var
Sıvı alımına dikkat etmeden ve idrar tutmadan yapmıştım. İnşallah vardırPozitif duruyor![]()
Evet iyi olduğunu söylüyorlar ben de o yüzden bunu almıştım. İnşallah vardır gebelikBu marka kurumu cizgisi dahi cıkartmıyor
Çizgi varsa muakkak gebelik vardır
Hamilesınız çok yeni
Ayyy ne güzel bende pembelik görüyorum . Sizin sat neydi acabaEvet iyi olduğunu söylüyorlar ben de o yüzden bunu almıştım. İnşallah vardır gebelik
15 Mart gözüküyor takvimde ama yumurtlamam geç olmuşturAyyy ne güzel bende pembelik görüyorum . Sizin sat neydi acaba
Önceki regliniz 15 Şubat mı ? Benim de sat 15 Şubat bat mart daha test yapmadım sizinkini görünce heyecanlandım15 Mart gözüküyor takvimde ama yumurtlamam geç olmuştur
Belirtiniz varmıydı hiç15 Mart gözüküyor takvimde ama yumurtlamam geç olmuştur
Yok 12 şubattı. Benim döngülerim 33-35 gün sürüyor hatta önceki ay 41. Günde regl oldum. Pcosum çünkü o yüzden benim çok belirsiz canım.Önceki regliniz 15 Şubat mı ? Benim de sat 15 Şubat bat mart daha test yapmadım sizinkini görünce heyecanlandım
Benim önceki aylarda yumurtlama dönemimde meme ucu hassasiyeti başlar regl olana kadar devam ederdi regl olduğum gün de geçerdi. Bu ay yine hassasiyet oldu ama 1-2 gün sürüp tamamen geçti. Şu an hiç yok. Ama memelerde büyüme ve koluma doğru sızlama şeklinde ağrı var. Başka farklı belirtim yok önceki aylar gibi hafif kasık ağrılarım var. Bi de beyaz kokusuz akıntı varBelirtiniz varmıydı hiç
Ben de Pcos var düzensiz regl oluyorum tiroid de var iki aydır inositol kullandığım için 26-30 güne düştü döngülerim . Pcosun belirsizliği ile insan ne zaman test yapacağını bilmiyor . Siz takviye alıyor muydunuzYok 12 şubattı. Benim döngülerim 33-35 gün sürüyor hatta önceki ay 41. Günde regl oldum. Pcosum çünkü o yüzden benim çok belirsiz canım.
Evet bu ay inositol kullandım ben de. Mor life diye bir markanınBen de Pcos var düzensiz regl oluyorum tiroid de var iki aydır inositol kullandığım için 26-30 güne düştü döngülerim . Pcosun belirsizliği ile insan ne zaman test yapacağını bilmiyor . Siz takviye alıyor muydunuz
Normalde regldrn 2-3 gün önce kaşık ağrım olur regl olurdum şimdi bir haftadır bel ağrısı ve kasıklarda sızlamalarım var başka bir şeyim yokBenim önceki aylarda yumurtlama dönemimde meme ucu hassasiyeti başlar regl olana kadar devam ederdi regl olduğum gün de geçerdi. Bu ay yine hassasiyet oldu ama 1-2 gün sürüp tamamen geçti. Şu an hiç yok. Ama memelerde büyüme ve koluma doğru sızlama şeklinde ağrı var. Başka farklı belirtim yok önceki aylar gibi hafif kasık ağrılarım var. Bi de beyaz kokusuz akıntı var
Yumurtlama tarihiniz belli miNormalde regldrn 2-3 gün önce kaşık ağrım olur regl olurdum şimdi bir haftadır bel ağrısı ve kasıklarda sızlamalarım var başka bir şeyim yok
Onun içeriği nasıl bir bakayım . Ben de gynopol kullanıyorum . İnşallah yumurtlamama da faydası olmuştur siz kaç aydır kullanıyordunuzEvet bu ay inositol kullandım ben de. Mor life diye bir markanın
Akıntım ayın 1 de oldu ondan sonra olmadı . O yüzden o zaman yumurtladığımı düşünüyorum 28 ve 2 sini değerlendirmiştim inşallah olmuşturYumurtlama tarihiniz belli mi
Siz nasıl anladınız yumurtladığınızıYumurtlama tarihiniz belli mi
Bence faydası olmuştur mutlaka. Ben daha yeni başladım 1 ay olmadıOnun içeriği nasıl bir bakayım . Ben de gynopol kullanıyorum . İnşallah yumurtlamama da faydası olmuştur siz kaç aydır kullanıyordunuz
Bence 1 martta ovulasyon olduysa çıkar elinizde test varsa bakabilirsinizAkıntım ayın 1 de oldu ondan sonra olmadı . O yüzden o zaman yumurtladığımı düşünüyorum 28 ve 2 sini değerlendirmiştim inşallah olmuştur