- 30 Mart 2024
- 72
- 40
- 3
- 29
- Konu Sahibi kubrakubraa
-
Hadi bakalım bende güzel haberlerini bekliyorum inşallah Rabbi sanada gönlünden geçeni nasip etsin inşallah herşeyin hayırlısı kuzum sabah yaz burayadaAldım testi inşallah guzel haberler verırıım yapacağım sabah inşallah ya ama kasıklarım nasıl batıyor varya anlatamam rabbım dualarını kabul eylesin inşallah bebeğini sana bağışlasın canım benim teşekkür ederim
Amın güzelim Allâh râzı olsun inşallah okdr çok dua ediyorum kı her namazda inşallah kabül olmuştur hamd olsun yazarım yazmazmıyım bakalım sabahı nasıl sabah edeceksemHadi bakalım bende güzel haberlerini bekliyorum inşallah Rabbi sanada gönlünden geçeni nasip etsin inşallah herşeyin hayırlısı kuzum sabah yaz burayada
Sabah yaptım testi kocaman negatif okdr kötü oldum kı ozaman bu ağrıların sebebı ne 4 gün oldu geçeliHadi bakalım bende güzel haberlerini bekliyorum inşallah Rabbi sanada gönlünden geçeni nasip etsin inşallah herşeyin hayırlısı kuzum sabah yaz burayada
Offf yaaaa niye böyle oldu ki daha önce böyle gecikmelerin oluyormuyduSabah yaptım testi kocaman negatif okdr kötü oldum kı ozaman bu ağrıların sebebı ne 4 gün oldu geçeli
Yok bu kdr olmazdı en azından brnde anlamadım okdr heveslenmıstım kıOfff yaaaa niye böyle oldu ki daha önce böyle gecikmelerin oluyormuydu
Çok üzüldüm ya olsun ümidini yitirme bu ay denersin dediklerimi yap muhakkak bak işe yarıcaktır umarımYok bu kdr olmazdı en azından brnde anlamadım okdr heveslenmıstım kı
Öyle yapıcam canım ama adet te olmadım yoksa bebıs barı regl gelseÇok üzüldüm ya olsun ümidini yitirme bu ay denersin dediklerimi yap muhakkak bak işe yarıcaktır umarım
Merhaba gebeliginiz hayırlı olsunHadi yaa belirtilerinde çok uyuyodu halbuki ya tühh çok üzüldüm neyse umudunu yitirme bu aya hazırlık yap sen ovülasyon testi ile mi ilerlemiştin canım? Ben acile gidip kanda verdim beta hcg 298 çıktı oda
Ben tam adet günümde yaptığımda 298 çıkmıştı sızde de hamilelik var gibi kan testi yaptırım benceMerhaba gebeliginiz hayırlı olsunbenimde adete 4 gün kala gün içinde yaptığım kaset test bu şekilde. Sizin değeriniz adete kac gün kala 298 cikti
Adetten 3 gün önce 43 çıktı birde adet gunu yaptırmayı düşünüyorum bakalım kaç cikacakBen tam adet günümde yaptığımda 298 çıkmıştı sızde de hamilelik var gibi kan testi yaptırım bence
Seninde 200lerde çıkar bence adet gününAdetten 3 gün önce 43 çıktı birde adet gunu yaptırmayı düşünüyorum bakalım kaç cikacak
Hiç kullanmamıştım canım ama silik çıkmış evet var gibi hamilelikKızlar comfort marka kullanan varmı çok silik çıktı bende daha demin yaptım
Hayırlısı Allah'tandır ama benim dün gün boyu hafif lekelenmelerim oldu kahve ve pembe gibi. Daha önce kızımda da olmuştu umarım yerlesme kanamasidir. Bu arada arada karnım belim adet olacak gibi ağrıyor. Sizde de oldu mu ?Seninde 200lerde çıkar bence adet günün
Evet evet karın ve kasık ağrıları oldu göğüs ağrım oldu adet günümü geçtikten sonrada bel ağrım olmaya başladıHayırlısı Allah'tandır ama benim dün gün boyu hafif lekelenmelerim oldu kahve ve pembe gibi. Daha önce kızımda da olmuştu umarım yerlesme kanamasidir. Bu arada arada karnım belim adet olacak gibi ağrıyor. Sizde de oldu mu ?
Bugünde hafif belirgin çıktı bu ay geç döllenmeden şüpheleniyorum oyüzdenmi acabaHiç kullanmamıştım canım ama silik çıkmış evet var gibi hamilelik
Adet günün ne zamandıBugünde hafif belirgin çıktı bu ay geç döllenmeden şüpheleniyorum oyüzdenmi acaba
Evet kanda kesin çıkar ama silikler gün geçtikçe koyulaşıyorsa hamile olabilirsinNormalde 2 mart regl oldum 5-6 gün ileri atıyor. Bu ay 8-9 nisan gibi olmam gerekti olmadım 10. Gecikmedeyim. Dün çok çok silikti bugün hafif belirdi doktor biraz bekle demişti 12. 13. Gün gel kan ver demişti bende test yaptm bugün daha belirgin silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?