- 30 Mart 2024
- 71
- 40
- 29
- Konu Sahibi kubrakubraa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok teşekkürler yorum içinnEvet, tebrik ederim.
Çok teşekkürler sağolunAcilde bir kan verin hemen daha net öğrenirsiniz ama benim testinde böyle çıkmıştı. Tebrik ederim
Belıetılwrınız nelerdi hayırlı olsunÇok teşekkürler sağolun
Muhtemelen pozitifKızlar öncelikler herkesin bayramı mübarek olsun dayanamadım adete 3 gün kala ve bayramda gebelik testimi yaptım sizce hamilelik varmı söylermisiniz çok merak ediyorum silik çıktı hafif
Sol kasık ağrım vardı birde göğüslerde hassasiyet ama planlı bir gebelikti ovülasyon testi ile yumurtlama zamanıma ve çatlama zamanına denk getirerek ilerledim pazar günüde kan testi yapmayı düşünüyorumBelıetılwrınız nelerdi hayırlı olsun
İnşallahhMuhtemelen pozitif
Benimki de planlıydı bende aynı şekilde ovülasyonla takip ettim tuttu allaha şükür ama g döllenme oldu. Sizinkide öyle olabilir belkiSol kasık ağrım vardı birde göğüslerde hassasiyet ama planlı bir gebelikti ovülasyon testi ile yumurtlama zamanıma ve çatlama zamanına denk getirerek ilerledim pazar günüde kan testi yapmayı düşünüyorum
Hayırlısı olsun inşallah benimde sol kasık ağrım çok ya 4 gün ara ara pembe lekem geldi şuan hiç bişey yok 3 gün var günüme de kasık ağrım devam ediyorSol kasık ağrım vardı birde göğüslerde hassasiyet ama planlı bir gebelikti ovülasyon testi ile yumurtlama zamanıma ve çatlama zamanına denk getirerek ilerledim pazar günüde kan testi yapmayı düşünüyorum
Siz test yaptınızmı pekiHayırlısı olsun inşallah benimde sol kasık ağrım çok ya 4 gün ara ara pembe lekem geldi şuan hiç bişey yok 3 gün var günüme de kasık ağrım devam ediyor
Evet benim döngüm 32 günde 1 olduğu için döllenme geç oldu. Üstünde 10 gün geçince bende test yapayım dedim bugün tam 10.günüydü siz kaçıncı günde öğrenmiştinizBenimki de planlıydı bende aynı şekilde ovülasyonla takip ettim tuttu allaha şükür ama g döllenme oldu. Sizinkide öyle olabilir belki
Ben 4. Günde testle öğrendim. 2 gün sonra acilde kan verdim 474 çıktı. 4 gün sonra sağlık ocağında verdim 1743 çıktı. Değer 1500 üzeri olunca kese görünüyor diye 2 gün sonra kadın doğuma gittim. Sat a göre 7 hafta oluyordu ama keseye göre 5+3 dedi kese var bebek yok 2 hafta sonra gel dedi pazartesi gittim bebek göründü kalp atışını da duyduk. Ama şuan 6 haftayla uyumlu dedi Hee gittiğimde geri düşüyorumEvet benim döngüm 32 günde 1 olduğu için döllenme geç oldu. Üstünde 10 gün geçince bende test yapayım dedim bugün tam 10.günüydü siz kaçıncı günde öğrenmiştiniz
Değer 1500ün üstünde oluncamı kese görünüyormuş sayenizde bi bilgi daha edindim . Sizede hayırlı olsun bebiş Allah analı babalı büyütsün inşallah benimde kan testinde umarım çıkar çok umutlandım çünküBen 4. Günde testle öğrendim. 2 gün sonra acilde kan verdim 474 çıktı. 4 gün sonra sağlık ocağında verdim 1743 çıktı. Değer 1500 üzeri olunca kese görünüyor diye 2 gün sonra kadın doğuma gittim. Sat a göre 7 hafta oluyordu ama keseye göre 5+3 dedi kese var bebek yok 2 hafta sonra gel dedi pazartesi gittim bebek göründü kalp atışını da duyduk. Ama şuan 6 haftayla uyumlu dedi Hee gittiğimde geri düşüyorum
Hayır yaapmadım eczaneler kapalı bayram dan dolayı dıye bekliyorumSiz test yaptınızmı peki
Sonucu haber verin muhtemelen sizde hamilesinizHayır yaapmadım eczaneler kapalı bayram dan dolayı dıye bekliyorum
İnşallah rabb'im duysun sesini inşallah hamileyim dır erken gebelık testi alacağımSonucu haber verin muhtemelen sizde hamilesiniz
Hadi bakalım inşallahİnşallah rabb'im duysun sesini inşallah hamileyim dır erken gebelık testi alacağım
Bugün a önce beyaz kaygan akıntı geldiğini farkettim süt renginden kaygan akıntı varmiydi sende deHadi bakalım inşallah