- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
adet söktürücü kullanıyorum dün başladım ama biraz kahverengi akıntı gelio ama tam hasta olamadım olurum inş:S
yavaş yavaş başlıyor demek
yarına adet olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet söktürücü kullanıyorum dün başladım ama biraz kahverengi akıntı gelio ama tam hasta olamadım olurum inş:S
yavaş yavaş başlıyor demek
yarına adet olursun
inşallaha dün başladım dünde bugunde kahverengi geldi.. hamilelik olsaydı zaten gelmezdi herhalde öyle kahverengi faln bilmiorum ama:S
bi aspirin iç ....
Son durum ne? :44:
Kesin sonuçlar veren testler var 25-30TL arası değişiyor fiyatı.. Çok tedirginsen ondan al bir tane..
hala tam hasta olamadım leke var ama ilaca daha dün başladım yani erken daha sanki..bilmiorum benimkisi bi şüphe yani tam ilişki olmamasına ragmen yani stres yaptım sadece 21 günde çıkması gerekmezmıydı
Evet 21 gün de çıkar.. Yani olman gerekirken olmadıysan ve sonrasında test yaptıysan çıkar ama adet zamanın gelmeden yaptıysan ucuz testler kesin sonuç vermez o dediğim testlerden alman lazım. Gerçi tam birleşmede yaşamamışsınız çok büyük ihtimal değilsindir...
Allah aşkına sperm olmadan nasıl hamile kalır insan?
hastalıgın geciktiği için çok stres yaptım sadece şüphe yani zevk suyu gelmiştir belki diyeAllah aşkına sperm olmadan nasıl hamile kalır insan?
merhabalar.erkek arkdaşımla uzun süren bir ilşkim var.geçen ay 5 eylülde adet oldum ve 29 eylülde sürtünme yoluyla ilşki yaşadık.boşalma cinsel bölgemn olduğu yerin uzağında oldu onuda hemen sildik ancak zevk suyundan şüphelenioruz değmiş olabilir çarşafta ıslaklık vardır.adetm 3 gün gecikti.ve korkuyorum.bu şeklde hamile olma ihtimalim?dün test yaptım ama negatif.ancak erken yarın bi gidip bhcgye baktırcam((
bence hastaneye gidipde hemen yaptırmayın artık ne yaptırsanız tc.nize işliyor eğer yarın birgün ayrılırda başkasıyla evlenmek üzere olursan önüne çıkar
bu yolla hamile kalman olanaksız gibi görüyorum :44::44::44:
hastalığım geciktiği için kafayı yemek üzereyim resmen bir aceba bile insanı kemirio o yüzden yapim rahatlayalım artık die düşündüm.insan bi anlık gaflete düşüo malesef pişmanlıktan gözüm hiçbişeyi göremez oldu.normalde nefsime çok hakim biriyim.bi cinsel ilşki yaşamadık.ama nasıl olurda böle bişe yaşadım ben bile inanamıorum kendime