Hamilelik testi

inşallaha dün başladım dünde bugunde kahverengi geldi.. hamilelik olsaydı zaten gelmezdi herhalde öyle kahverengi faln bilmiorum ama:S

kahverengi geldiyse demek ki başlıyo
azar azar başlıyo kanama
aslında oda kan ama oksitlenmiş, az miktarda olduğu için
git gide artar miktarı

Son düzenleme:
Son durum ne? :44:

Kesin sonuçlar veren testler var 25-30TL arası değişiyor fiyatı.. Çok tedirginsen ondan al bir tane..

Son durum ne? :44:

Kesin sonuçlar veren testler var 25-30TL arası değişiyor fiyatı.. Çok tedirginsen ondan al bir tane..

hala tam hasta olamadım leke var ama ilaca daha dün başladım yani erken daha sanki..bilmiorum benimkisi bi şüphe yani tam ilişki olmamasına ragmen yani stres yaptım sadece 21 günde çıkması gerekmezmıydı

hala tam hasta olamadım leke var ama ilaca daha dün başladım yani erken daha sanki..bilmiorum benimkisi bi şüphe yani tam ilişki olmamasına ragmen yani stres yaptım sadece 21 günde çıkması gerekmezmıydı

Evet 21 gün de çıkar.. Yani olman gerekirken olmadıysan ve sonrasında test yaptıysan çıkar ama adet zamanın gelmeden yaptıysan ucuz testler kesin sonuç vermez o dediğim testlerden alman lazım. Gerçi tam birleşmede yaşamamışsınız çok büyük ihtimal değilsindir...

Evet 21 gün de çıkar.. Yani olman gerekirken olmadıysan ve sonrasında test yaptıysan çıkar ama adet zamanın gelmeden yaptıysan ucuz testler kesin sonuç vermez o dediğim testlerden alman lazım. Gerçi tam birleşmede yaşamamışsınız çok büyük ihtimal değilsindir...

yok adetim gecmişti 4 gün öyle yaptım ama ilişkiden 21 gün geçmişti yani yumurtlama döneminden 3 gün önce falandı çıkardı herhalde bişy olsa bide ilaç kullanınca kahverengi lekede gelmzdi herhalde diye düşünüyorum ama bilmiorum yinede

merhabalar.erkek arkdaşımla uzun süren bir ilşkim var.geçen ay 5 eylülde adet oldum ve 29 eylülde sürtünme yoluyla ilşki yaşadık.boşalma cinsel bölgemn olduğu yerin uzağında oldu onuda hemen sildik ancak zevk suyundan şüphelenioruz değmiş olabilir çarşafta ıslaklık vardır.adetm 3 gün gecikti.ve korkuyorum.bu şeklde hamile olma ihtimalim?dün test yaptım ama negatif.ancak erken yarın bi gidip bhcgye baktırcam:(((

merhabalar.erkek arkdaşımla uzun süren bir ilşkim var.geçen ay 5 eylülde adet oldum ve 29 eylülde sürtünme yoluyla ilşki yaşadık.boşalma cinsel bölgemn olduğu yerin uzağında oldu onuda hemen sildik ancak zevk suyundan şüphelenioruz değmiş olabilir çarşafta ıslaklık vardır.adetm 3 gün gecikti.ve korkuyorum.bu şeklde hamile olma ihtimalim?dün test yaptım ama negatif.ancak erken yarın bi gidip bhcgye baktırcam:(((

bence hastaneye gidipde hemen yaptırmayın artık ne yaptırsanız tc.nize işliyor eğer yarın birgün ayrılırda başkasıyla evlenmek üzere olursan önüne çıkar :34:

bu yolla hamile kalman olanaksız gibi görüyorum :44::44::44:

bence hastaneye gidipde hemen yaptırmayın artık ne yaptırsanız tc.nize işliyor eğer yarın birgün ayrılırda başkasıyla evlenmek üzere olursan önüne çıkar :34:

bu yolla hamile kalman olanaksız gibi görüyorum :44::44::44:

hastalığım geciktiği için kafayı yemek üzereyim resmen bir aceba bile insanı kemirio o yüzden yapim rahatlayalım artık die düşündüm.insan bi anlık gaflete düşüo malesef pişmanlıktan gözüm hiçbişeyi göremez oldu.normalde nefsime çok hakim biriyim.bi cinsel ilşki yaşamadık.ama nasıl olurda böle bişe yaşadım ben bile inanamıorum kendime

hastalığım geciktiği için kafayı yemek üzereyim resmen bir aceba bile insanı kemirio o yüzden yapim rahatlayalım artık die düşündüm.insan bi anlık gaflete düşüo malesef pişmanlıktan gözüm hiçbişeyi göremez oldu.normalde nefsime çok hakim biriyim.bi cinsel ilşki yaşamadık.ama nasıl olurda böle bişe yaşadım ben bile inanamıorum kendime

bu stres zaten geciktiriyordur geleceği varsa bile gelmez adetinin

beni de cevaplayıni ne olur ovulasyon testime göre 28 eylül den sonra iki- üç gün arayla yumurtlamıştım ilişkiye girdik son yumurtlamam 4 ekim. Dün yani 8 ekimde idrar testi negatif çıktı biraz üzüldüm erken mi yaptım testi

kanda bhcg sonucum 0 çıktı.adetim 4 gün geçti. yalnız tetkik adında 900.650 bhcg yazıo sonuç kızmındada 0 yazıo o 900.650nin sonuçla bi ilgisi yok dimii

Ben şüpheli sürtünme ilişkisinden 10 gün sonra adet oldum. Adetin 3.günü test yaptım 5 tllik olan negatif çıktı. Sonra şüpheli ilişkiden 21 gün sonr şu pahalı testlerden yaptım ama idrarımı yaparken gelsin diye zorladım yine negatif. Ama nedense rahim bölgemde bi his var neden anlamadkm sizce bu neden olur yoksa düzgün yapamadığım için hamile miyim test yanlış mı gösterdi 3-4 damla anca damlamıştır teste

Back