Hamilelik testi

7 günde tam sonuç veren testler var fiyatı 20 tl felan kan testi kadar kesin sonuç veriyo ondan yaptırabilirsin ama sakin hastaneye gidip yaptırma evli değilsen ailene hemen haber veriliyo aile planlaması projesi kapsamında

hamileysen kesin çıkar çok nadir çıkmıyor hcg hormonu kimisinin çok düşüük oluyor
o zaman çıkmayabilir ama genelde çıkıyo benim çıkmıştı:)

ama 21 günde de cıkmazmıydı yanı silik çizgi falanda yoktu yani bide adet söktürücü kullanıyorum hafif hafif kahverengi lekeler var ama daha tam hasta olamadım bu neden olurki hamilelikle ilgisi varmıdırki

hamileysen kesin çıkar çok nadir çıkmıyor hcg hormonu kimisinin çok düşüük oluyor
o zaman çıkmayabilir ama genelde çıkıyo benim çıkmıştı:)

21 gün baya uzun zamn dğilmi yumurtlamdan 3 gün önce falan olmustu zaten tam ilişkiden dgil de doqru cıkar herhalde 21 günde

21 günde sonuc kesin cıkar genelde.benim 10. günde cıkmısdı hemde o uyduruk 2 liralık testlerden yapmısdım.adet gecikmesinden 10 gün sonra test yapın kesin sonuc icin diyorlar.seninki negatifse eger pskolojik olarak gecikmis olabilirsin.ama evli deilsen eger özel bi poliklinikte falan kan testi yaptır icin rahat etsin.

evet negatif yani silik çizgi falnda yoktu doğrudur inşallah

21 günde günde çıkmaması çok çok düşük bi ihtimal.. % 99 çıkar yani testte hamile değilsindir.. özel labda yaptırıncada haber gidiyomu ki aileye :26:

21 günde günde çıkmaması çok çok düşük bi ihtimal.. % 99 çıkar yani testte hamile değilsindir.. özel labda yaptırıncada haber gidiyomu ki aileye :26:

bilmiyorum ozamn doğrudur herhalde zaten tam ilişkide dğildi ama benimkisi bi şüpheydi çok stres yaptım ama halada yanlışmıdır acaba die düşünüyorm:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…