- 14 Mart 2025
- 135
- 17
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Hayırlı olsun hamilesin :) sadece yumurtlama günümü oldu değerlendirmenKızlar bugün adet olmam gerekiyor baya belirtilerim var hassasiyetlerim vs bu ay yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız ilişki yaşadık test yaptım sizce yanlış çıkma ihtimali var mı akşam kan vereceğim 2 dk içince böyle oldu
Adet bittiği gün yumurtlamamın 3 günü ve 2 gün sonrası bu kadarHayırlı olsun hamilesin :) sadece yumurtlama günümü oldu değerlendirmen
Akşam gidicem kan vermeyeVar bence benim de silikti 1 gün gecikmede varsa kanda çıkar
Canim sen başka bi konu da acmissn sanirim orda kaset test onda da var siliklik kan ver bi an önceKızlar bugün adet olmam gerekiyor baya belirtilerim var hassasiyetlerim vs bu ay yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız ilişki yaşadık test yaptım sizce yanlış çıkma ihtimali var mı akşam kan vereceğim 2 dk içince böyle oldu
Of evet maalesef eşim onu almış ama akşam kan vericemVar görünüyor hayırlı olsun test markası nedir artimed mi
Onlar 3/4 saat sonra çıkan dı ama bu ilk 2 dk da çıktıCanim sen başka bi konu da acmissn sanirim orda kaset test onda da var siliklik kan ver bi an önce
O konuyu da okumuştum da kuruma çizgisi de pembe gibi olur mu bilmiyorum olmaz bence yaa var gibi geldi bana.. benimde oglum var bi tane 5 bucuk yaşında oda tek korumasız ilişki yumurtlama günüydü oyle oldu o yuzden tek de olur mu falan demeyin oluyorOnlar 3/4 saat sonra çıkan dı ama bu ilk 2 dk da çıktı
Umarım kimyasal değildirO konuyu da okumuştum da kuruma çizgisi de pembe gibi olur mu bilmiyorum olmaz bence yaa var gibi geldi bana.. benimde oglum var bi tane 5 bucuk yaşında oda tek korumasız ilişki yumurtlama günüydü oyle oldu o yuzden tek de olur mu falan demeyin oluyorsimdi tekrar çocuk istiyoruz geceb ay kimyasalim oldu bu ay denemek istemiyorum çünkü hamileyim değilim psikolojik olarak kafam iyi olmadı. Insallah sen hamilesindir
Değildir o şekilde düşünme hiçUmarım kimyasal değildir
Sizce var mıDeğildir o şekilde düşünme hiç
Sen bi kan ver ben kaset testle birlikte değerlendirdim artimede güvenemiyorum burda çok yorum var onla ilgili bana var gibi geldi 2 sine bir bakınca. . Kan vermeye aksam gideceksen eger simdi benim içim rahat etmiyor diosan prodoctor marka test yap alma şansın varsa onda cikarSizce var mı
Şuan bi tane eczane var burada o da maalesef başka satıyor onlardan değil ben test sipariş vermiştim yarın gelir o yaparımSen bi kan ver ben kaset testle birlikte değerlendirdim artimede güvenemiyorum burda çok yorum var onla ilgili bana var gibi geldi 2 sine bir bakınca. . Kan vermeye aksam gideceksen eger simdi benim içim rahat etmiyor diosan prodoctor marka test yap alma şansın varsa onda cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?