Beta hcg kaç haftalık oldugu ile ilgili bilgi vermez son adet tarihinizin ilk gününden hesaplamalisiniz :)Merhaba kadınlarrrr bu değerle kaç haftalık hamile olabilirim
Eki Görüntüle 3473705
5 gibi canım tebrik ederimMerhaba kadınlarrrr bu değerle kaç haftalık hamile olabilirim
Eki Görüntüle 3473705
Teşekkür ederim çok aminnn5-6 haftalık gibi canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun
4 haftalık olması gerekiyor son regl tarihime göre Dr 15 günlük diyebiliriz demişti de bende ikilemde kaldım:))Beta hcg kaç haftalık oldugu ile ilgili bilgi vermez son adet tarihinizin ilk gününden hesaplamalisiniz :)
Çok teşekkür ederim :)) Bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşadım regl ağrısından farklı birşey bence hissediyorsun hamile olduğumu :)) kan değerlerimde eksik yoktu folikasit aşmıştım eczaneden kendim folibol onu kullandım ama Şuan Droktorum farklı bir folikait önerdi 6-7 gündür onu kullanıyorum.5 gibi canım tebrik ederimbelirtilerin nelerdi yazabilir misin rica etsem. Ve ilaç falan kullandın mı
Bende de göğüs hassasiyeti ve bel sırt var kaşık ağrısı çok nadir olmaya başladı ama ben çatlatma iğnesi oldum 7. Günü şuan o mu yapıyor bilemedim. İnşallah hamileliktendir haftaya test yapcam dua et hamilelerin duası kabul olurÇok teşekkür ederim :)) Bel ağrısı kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşadım regl ağrısından farklı birşey bence hissediyorsun hamile olduğumu :)) kan değerlerimde eksik yoktu folikasit aşmıştım eczaneden kendim folibol onu kullandım ama Şuan Droktorum farklı bir folikait önerdi 6-7 gündür onu kullanıyorum.
Öyleymiş sonradan öğrendim yaklaşık 1,5 ay kullandım şimdi vinalac kullanıyorum canımFolbiolde günlük kullanılması gerekenden çok fazla folik asit var o yüzden doktorlar onu önermiyor canım. Günlük 400mcg olması lazım. Ben de folidays kullanıyorum. İyi yapmışsın değişmekle
Regl kaç gün var canım . İnşallah pozitif görürsün Allah isteyene aratmasın :))Bende de göğüs hassasiyeti ve bel sırt var kaşık ağrısı çok nadir olmaya başladı ama ben çatlatma iğnesi oldum 7. Günü şuan o mu yapıyor bilemedim. İnşallah hamileliktendir haftaya test yapcam dua et hamilelerin duası kabul olur
Amin canım çok aminRegl kaç gün var canım . İnşallah pozitif görürsün Allah isteyene aratmasın :))
hadi inşallah hayırlı haberler alırsınAmin canım çok amin8/9 gün var kuzum pazartesi test yapayım diyorum
Adetimin 3. Gün gecikmesinde kan test verdim ben,kese görünmedi benim hiçbir şekilde , kan testinde anlaşıldı ,bu değerlerde 15 günlük falandır dedi Dr, bugüne randevu vermişti bende 16 eylülde gitmeyi düşünüyorum önemli bişey olmazsa
Doktorcuğun ne zaman dediyse o zaman git balım. Keseyi görünce rahat edersiniz zaten inşallahAdetimin 3. Gün gecikmesinde kan test verdim ben,kese görünmedi benim hiçbir şekilde , kan testinde anlaşıldı ,bu değerlerde 15 günlük falandır dedi Dr, bugüne randevu vermişti bende 16 eylülde gitmeyi düşünüyorum önemli bişey olmazsa
15 günlük olduğunu düşünerek erkende gitmek istemedim kese 4-5 haftada görünüyormuşum o tarihte gitmeyi düşündümDoktorcuğun ne zaman dediyse o zaman git balım. Keseyi görünce rahat edersiniz zaten inşallah
Sen bilirsin canım ama son adet tarihine göre hesaplanıyor normalde. Belki geç döllenme olmuştur bilemedim. Hayırlısı olsun15 günlük olduğunu düşünerek erkende gitmek istemedim kese 4-5 haftada görünüyormuşum o tarihte gitmeyi düşündüm