- 23 Temmuz 2024
- 11
- 3
- 24
-
- Konu Sahibi cerencik008
Adete kaç gün var?Kızlar ben 2 tane kaset test aldım biri bebetime biri de pregnancy die pregnancy olan çift çizgi bebetime negatif çıktı nasıl böyle oluyor anlamadım sizce var mı yok mu böyle durum yaşayan var mı
Benim kanamam var adetime 2 gün varken oldum ama yerleşme kanaması gibi adetime göre az sabahları felen de midem de bulanıyordu bende acaba yerleşme kanaması olabilir diye şüphelendim yaptım durum anlattığım gibi olduAdete kaç gün var?
Testlerin fotosunu yüklerseniz yorum yapmak daha kolay olurKızlar ben 2 tane kaset test aldım biri bebetime biri de pregnancy die pregnancy olan çift çizgi bebetime negatif çıktı nasıl böyle oluyor anlamadım sizce var mı yok mu böyle durum yaşayan var mı
Negatif olanın yok ama pozitifi atayımTestlerin fotosunu yüklerseniz yorum yapmak daha kolay olur
Evet canım gerçekten bir çizgi var. Test kaç dk içinde çift çizgi verdi. Kuruma çizgisi de olabilir. Bence kan tahlili ver. Emin olmak için. Ya gebeysen kanaman artarsa düşük olabilir. Doktora git benceNegatif olanın yok ama pozitifi atayım Eki Görüntüle 3456523
2 dk içinde içinde çıktı bugun vericem kanEvet canım gerçekten bir çizgi var. Test kaç dk içinde çift çizgi verdi. Kuruma çizgisi de olabilir. Bence kan tahlili ver. Emin olmak için. Ya gebeysen kanaman artarsa düşük olabilir. Doktora git bence
Pozitif gibi duruyor kan verdiniz mi inşallah kanda da pozitifdirNegatif olanın yok ama pozitifi atayım Eki Görüntüle 3456523
Canım kan verdin mi benimde böyle çıkıyor2 dk içinde içinde çıktı bugun vericem kan
İnş pozitiftir daha sabah verdim ne zaman çıkar bilmiyorum kiPozitif gibi duruyor kan verdiniz mi inşallah kanda da pozitifdir
Verdim de sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum sen verdin mi peki kanCanım kan verdin mi benimde böyle çıkıyor
Yarın vericem ama benim dört gündür silik çıkıyor. Kimyasal geçiriyorum heralde yumurtlamaya göre bugun regl olmam lazım.Verdim de sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum sen verdin mi peki kan
AA inş kimyasal değildir ya inş normal sağlıklı bir gebelik olurYarın vericem ama benim dört gündür silik çıkıyor. Kimyasal geçiriyorum heralde yumurtlamaya göre bugun regl olmam lazım.
İnşallah ama hiç koyulasmiyorAA inş kimyasal değildir ya inş normal sağlıklı bir gebelik olur
En son ne zaman yaptınİnşallah ama hiç koyulasmiyor