S Sevimlikiz2 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 572 140 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Sevimlikiz2 #1 Kızlar bir şey soracam cuma günü sağlık ocağında hamilelik testi yapsam cuma yada cumattesi belli olurmu e nabıza düşermi pazartesiyemi kalır
Kızlar bir şey soracam cuma günü sağlık ocağında hamilelik testi yapsam cuma yada cumattesi belli olurmu e nabıza düşermi pazartesiyemi kalır
S selmanr Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2023 144 157 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Sevimlikiz2 #2 Cuma günü akşam düşer o ertesi güne bekleyeceğini sanmıyorum
S Sevimlikiz2 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 572 140 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Sevimlikiz2 #3 selmanr .!.: Cuma günü akşam düşer o ertesi güne bekleyeceğini sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim İnşallah bana hemşire pazartesi öğleni bulur dedi de emin olamadım sormak istedim ona göre hareket edeceğim
selmanr .!.: Cuma günü akşam düşer o ertesi güne bekleyeceğini sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim İnşallah bana hemşire pazartesi öğleni bulur dedi de emin olamadım sormak istedim ona göre hareket edeceğim
S selmanr Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2023 144 157 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Sevimlikiz2 #4 Sevimlikiz2 .!.: Teşekkür ederim İnşallah bana hemşire pazartesi öğleni bulur dedi de emin olamadım sormak istedim ona göre hareket edeceğim Genişletmek için tıkla... Anladım. Bende hemşireyim kan sonuçları bazen e nabıza erken düşüyor okadar beklemiyor.
Sevimlikiz2 .!.: Teşekkür ederim İnşallah bana hemşire pazartesi öğleni bulur dedi de emin olamadım sormak istedim ona göre hareket edeceğim Genişletmek için tıkla... Anladım. Bende hemşireyim kan sonuçları bazen e nabıza erken düşüyor okadar beklemiyor.
S Sevimlikiz2 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 572 140 23 Temmuz 2024 Konu Sahibi Sevimlikiz2 #5 selmanr .!.: Anladım. Bende hemşireyim kan sonuçları bazen e nabıza erken düşüyor okadar beklemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
selmanr .!.: Anladım. Bende hemşireyim kan sonuçları bazen e nabıza erken düşüyor okadar beklemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim