Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik testi
- Konu Sahibi gulll1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelik 2024
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Kasım 2018
- 2.033
- 3.549
- 133
Çift çizgi çıkmış hamilesiniz testte yanlışlık yoksa5 gündür regl gecikmem var , bugün denemek istedim ve bu şekilde çıktı , başına gelen varmı acaba ya da anlayan ?
- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28
- 15 Nisan 2019
- 290
- 157
- 103
Sizin de pozitif görünüyorKızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum Eki Görüntüle 3376651
Hamilesin benimde böyleydi ilk kızımı öğrendiğimde hayırlı olsunKızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum Eki Görüntüle 3376651
benimde aynı şekilde oldu kahverengi akıntı geldi ,Kızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum Eki Görüntüle 3376651
- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28
- 3 Ekim 2022
- 440
- 721
- 33
- 28
Cok hafif karın ağrım var o beni çok korkutuyorHamilesin benimde böyleydi ilk kızımı öğrendiğimde hayırlı olsun
teşekkür ederimmÇift çizgi çıkmış hamilesiniz testte yanlışlık yoksa
- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 23
- 31
Benim de pozitif çıkıp kanamam olmuştu devam etmedi ama yarın kan vericemKızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum Eki Görüntüle 3376651
Cok hafif karın ağrım var o beni çok korkutuyor
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
Testiniz pozitif ama lekeleriniz varmış hemen bir doktora başvurun hcg değeriniz gün aşırı iki kat artacak mı takip edin. Çünkü dış gebelik kimyasal gebelik düşük gibi durumlarında habercisi olabilir lekeler Allah korusun sağlıkla gelsin inşallahKızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum Eki Görüntüle 3376651
- 18 Ağustos 2022
- 973
- 174
- 33
- 23
Çatlatma iğnesinin etkisi olmuş olabilirMerhaba kızları bende aşılama oldum bugün 15.gün ama 10.gunumde silik çizgi çık Şimdik bugün yaptım negatif çıktı nasıl oluyor anlamadım kafam çok karışık bana bilgi verir misiniz
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
10.günde çıkan çatlama iğnesi dolayısıyla çıkan sonuç iğnenin içinde hcg hormonu var çünkü. Bu etki 13.güne kadar devam edebiliyor. En iyisi kan verin 15.gün olsa çıkardı yüksek ihtimal ama yinede testler yanılabilir adet olmadıkça umut bakiMerhaba kızları bende aşılama oldum bugün 15.gün ama 10.gunumde silik çizgi çık Şimdik bugün yaptım negatif çıktı nasıl oluyor anlamadım kafam çok karışık bana bilgi verir misiniz