• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

gulll1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
3
0
1
23
5 gündür regl gecikmem var , bugün denemek istedim ve bu şekilde çıktı , başına gelen varmı acaba ya da anlayan ?

Eklentiler

• IMG_9226.jpeg
    IMG_9226.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum
IMG20240126230615.jpg

İnşallah hanımlar öyle içim yana yana dua ettim ki nerede varsa isteyen göz yaşı döken anne olmaya layık kadın, hepsi hepsi bunu tatsın, ben hamile olmasam bile cuma gecesi yüzü suyu hürmetine hepimize nasip olsun 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum Eki Görüntüle 3376651
Benim de pozitif çıkıp kanamam olmuştu devam etmedi ama yarın kan vericem

Kızlar enim reglim 2 gün geçmişti, pazartesi 1 damla pembe kan geldi ped değiştiriyorum ama pazartesiden beri sadece günde 1 kere kahverengi akıntı geliyor sizce gebelik olabilir mi? Bunu da şimdi yaptım cok korkuyorum Eki Görüntüle 3376651
Testiniz pozitif ama lekeleriniz varmış hemen bir doktora başvurun hcg değeriniz gün aşırı iki kat artacak mı takip edin. Çünkü dış gebelik kimyasal gebelik düşük gibi durumlarında habercisi olabilir lekeler Allah korusun sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba kızları bende aşılama oldum bugün 15.gün ama 10.gunumde silik çizgi çık Şimdik bugün yaptım negatif çıktı nasıl oluyor anlamadım kafam çok karışık bana bilgi verir misiniz

Merhaba kızları bende aşılama oldum bugün 15.gün ama 10.gunumde silik çizgi çık Şimdik bugün yaptım negatif çıktı nasıl oluyor anlamadım kafam çok karışık bana bilgi verir misiniz
Çatlatma iğnesinin etkisi olmuş olabilir

10.günde çıkan çatlama iğnesi dolayısıyla çıkan sonuç iğnenin içinde hcg hormonu var çünkü. Bu etki 13.güne kadar devam edebiliyor. En iyisi kan verin 15.gün olsa çıkardı yüksek ihtimal ama yinede testler yanılabilir adet olmadıkça umut baki

Bu benim ikinci aşılamam ilk aşılamada 10 günümde yaptım gebelik vardı aynı gene silik çizgi çıkmıştı

Back