• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi

Mlksm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
98
22
8
33
Merhaba arkadaşlar, sayfayı yeni yeni kullanıyorum. Açıkcası hamileliğe dair bilgilerim bu sayfadan önce neeredeyse yok denecek kadar azmış. Bunun farkına vardım ve birkaç konuda testlerde çıkan silik renk dış gebelik veya normal olmayan gebeliğe işaret gibi yorumlar gördüm. Acaba silik olmasına karşın normal gebelik yaşayan arkadaşlar var mı, yani bu silikliğe dair net bir bilgi mevcut mu yoksa birkaç istisnai durum mu? Testimi yükleyeceğim. Şunu da belirteyim. İki aylık metotreksat tedavisi ile dış gebeliğim sonlandı. Bu dış gebeliğime ait bir test. Bilginiz olsun

Eklentiler

• IMG_20210212_170717.webp
    IMG_20210212_170717.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 44
Öyle çok silik gelmedi bana sizin testiniz ..ama kan değerleriniz önemli gebeliğin normal seyrinde ilerleyip ilerlemesi beta HCG testiyle belli olur..en kısa sürede kan verin

Ba
Merhaba arkadaşlar, sayfayı yeni yeni kullanıyorum. Açıkcası hamileliğe dair bilgilerim bu sayfadan önce neeredeyse yok denecek kadar azmış. Bunun farkına vardım ve birkaç konuda testlerde çıkan silik renk dış gebelik veya normal olmayan gebeliğe işaret gibi yorumlar gördüm. Acaba silik olmasına karşın normal gebelik yaşayan arkadaşlar var mı, yani bu silikliğe dair net bir bilgi mevcut mu yoksa birkaç istisnai durum mu? Testimi yükleyeceğim. Şunu da belirteyim. İki aylık metotreksat tedavisi ile dış gebeliğim sonlandı. Bu dış gebeliğime ait bir test. Bilginiz olsun
Baya net canım..silik olup normal gebelik yaşayanlarda Var.önemli olan döllenme zamanı kandaki bhcg ye göre silik veya net çıkar

Kan değerlerim normal seyretmedi dış gebelik tanısı kondu ve tedavi süreci oldu. Ama ben merak ettim acaba bu benim testimde siliklik var mı yoksa herkste mi bu renkte çıkıyor. Bazılarının testlerinde renk daha belirgin gibime geldi ve bazı arkadaşlar silik olma durumu normal gebelik değildir demişler acaba genelmeme mi yoksa direkt bu şekilde bir bilgi mi var diye merak etmiştim. Teşekkür ederim

Yani açıkcası şundan da tedirgin oluyorum. Rabbim nasip ederse yine test pozitif çıkar da silik durumu olursa korkmalı mıyım

Yani açıkcası şundan da tedirgin oluyorum. Rabbim nasip ederse yine test pozitif çıkar da silik durumu olursa korkmalı mıyım
Canım benim korkacak bisi yok herkes silik öğreniyor gebeliği sen kötü düşünme sakın. Yarin yada iki gün sonra tekrar test yap koyulasma olursa gidip kan ver

Canım benimde restim silik çıkmıstı ama çok şükür bir sorun çıkmafı korkma bir sefer yasadın diye sürekli olacak diye bsy yok

Canım benimde restim silik çıkmıstı ama çok şükür bir sorun çıkmafı korkma bir sefer yasadın diye sürekli olacak diye bsy yok

Platformda sıkıntı çıktı heralde 3 dwfa gitmiş msjım 😃

Hayir silik testle, olumsuz hamilelik arasında hiçbir bağ yoktur. Testin silik cikma sebebi henüz idrardaki beta degerinin düşük olması, gebeliğin erken tespit edilmis olmasidir. Birkaç gun sonra denendiginde koyu cikmasina rağmen, sonrasında gebelik olumsuz sonuçlanabilir veya silikle ogrenip daha sonra test yapmayanlarin gebeligi olumlu sonuçlanabilir. Neticede beta olumsuz gebeliklerde de bir miktar yükselir ki bu da yeterince koyu yapar testleri.

Hayir silik testle, olumsuz hamilelik arasında hiçbir bağ yoktur. Testin silik cikma sebebi henüz idrardaki beta degerinin düşük olması, gebeliğin erken tespit edilmis olmasidir. Birkaç gun sonra denendiginde koyu cikmasina rağmen, sonrasında gebelik olumsuz sonuçlanabilir veya silikle ogrenip daha sonra test yapmayanlarin gebeligi olumlu sonuçlanabilir. Neticede beta olumsuz gebeliklerde de bir miktar yükselir ki bu da yeterince koyu yapar testleri.
Teşekkür ederim yeni yeni bilgim oluyor açıkcası

Back
X