• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılelık testı

Beyaz Dusler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
13
7
1
41
Gebelik testinin ikincisinin silik çıkması ne anlama geliyor acaba

Eklentiler

• IMG_20200320_185917.jpg
    IMG_20200320_185917.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 85
Ikinci çizgi hamilesin demek oluyo

Ben menepoz başlangıcı yoldayım ikinci çizgi 10 dk içinde çıktı inşallah umudunu yetirmedim
İnsallah gönlünde ne varsa olur benim de bu gün adet olmam gerekiyordu olmadım şimdi bacak ağrım başladı umudum yok 2 yildir uğraşıyorum benim olmuyor

Rabbim insallah sana mucizesini yasattsin hamile olmanı nasip etsin bacak ağrısı gebelik belirtisi diyorlar inşallah güzel haberini alırız

Rabbim insallah sana mucizesini yasattsin hamile olmanı nasip etsin bacak ağrısı gebelik belirtisi diyorlar inşallah güzel haberini alırız
Ay çok teşekkür ederim Allah razı olsun bu Kandil günü Allah bizi bedenlerimizden bahrum bırakmasın inşallah kimin ne dileği varsa kabul olur amin

İnşallah güzel yorumların için cok teşekkür ederim sabah bogurmelerim oluyor belim ve kasiginda agrilarimda var bana o kadar moral verdinki Allah razi olsun senden su sıralar dışarı cikamiyorum ama en yakin zamanda doktora gozukucem

İnşallah güzel yorumların için cok teşekkür ederim sabah bogurmelerim oluyor belim ve kasiginda agrilarimda var bana o kadar moral verdinki Allah razi olsun senden su sıralar dışarı cikamiyorum ama en yakin zamanda doktora gozukucem

Allah sağlıkla kavuştursun gözünüz aydın olsun 🙏🏼🙏🏼❤️❤️

Arkadaşlar ben bugün yine test yaptım ikinci çizgi daha belirgin çıktı ama bir saat sonra belirginleşti sizce hamilwmiyim

Eklentiler

• IMG_20200323_114640.jpg
    IMG_20200323_114640.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 60
Ben menopozdayim.ama bütün belirtileri yaşıyorum tahminine gore uç hafata uç gün gözüküyor bende meraka bekliyorum canım.inşallah sende hamilesindir güzel haberlerini alırız inşallah

Back