Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkür ederimSilik de olsa başlamiş hamilelik hormonlari oluşmaya diye biliyorum.Bi kac gün sonra tekrar yapin.Negatif cikanlar hep dogrudur bu testte ama silikler öyle degip.Hayirli olsun
Yok daha dün yaptim zaten. Emin olamadigim icin kan testi yaptirmadim.Silik hamilelik şüphesi olduğunu gösterir kan testi yaptınız mı?
Degilmi? En iyisi tekrarlamak.Test bozuk gibi geldi bana da tekrarlamakta fayda var
3 damla damlatmistim sadeceCok fazla idrar gelmis ve dagilmis tekrar yapmalisinz
Gönülünüzce olsun her şey.Yok daha dün yaptim zaten. Emin olamadigim icin kan testi yaptirmadim.
Bence hamilesin tebriklerCok fazla idrar gelmis ve dagilmis tekrar yapmalisinz
Kızlar benimde belirtiler vardı şüphelendim test yaptım tek çizgi yanında yarım kırmızı cizgi noldu anlayamadim bakabilirmisinizSilik de olsa başlamiş hamilelik hormonlari oluşmaya diye biliyorum.Bi kac gün sonra tekrar yapin.Negatif cikanlar hep dogrudur bu testte ama silikler öyle degip.Hayirli olsun
Keşke cevaplasanızKızlar benimde belirtiler vardı şüphelendim test yaptım tek çizgi yanında yarım kırmızı cizgi noldu anlayamadim bakabilirmisiniz
Eki Görüntüle 2293699
Sizinki pek pozitif görünmüyor.Cunku bir hat boyunca cizgi olusmasi lazim silik bile olsa.Bozuk olabilir test ,tekrar yapin bi kac gün sonra.gecerli degil cunku bu sonucKeşke cevaplasanız![]()
Bozuk bu test. İnşallah hamilesindirKızlar benimde belirtiler vardı şüphelendim test yaptım tek çizgi yanında yarım kırmızı cizgi noldu anlayamadim bakabilirmisiniz
Eki Görüntüle 2293699
Hamile misiniz? Benzer bir durum bende de oldu.Keşke cevaplasanız![]()