- 14 Nisan 2018
- 12
- 10
- 1
- 40
- Konu Sahibi prensess28
Arkadaşlar hamilelik testim resimdeki gibi sizde değerlendirme yapabilir misiniz acaba hamilelik varmı ne kadar kesindir sabah yaptım ve 5 dakika içinde çıkan sonuç şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat ne zaman?Arkadaşlar hamilelik testim resimdeki gibi sizde değerlendirme yapabilir misiniz acaba hamilelik varmı ne kadar kesindir sabah yaptım ve 5 dakika içinde çıkan sonuç şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2136696
beklenen adet 10 gün geçti hala olmadıBat ne zaman?
Kesin hamilesin canim gozun aydin tebriklerArkadaşlar hamilelik testim resimdeki gibi sizde değerlendirme yapabilir misiniz acaba hamilelik varmı ne kadar kesindir sabah yaptım ve 5 dakika içinde çıkan sonuç şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 2136696
teşekkür ederim ama tam kesin olsun diye kanda verdim sonuçlarını bekliyorum hüsrana uğramamak için tam kesinlik beklliyorumKesin hamilesin canim gozun aydin tebrikler
Ugramazsin Allahin izniyle kesin hamilesin canim.hayirli olsun tekrardan.kan sonucunu da bildir :)teşekkür ederim ama tam kesin olsun diye kanda verdim sonuçlarını bekliyorum hüsrana uğramamak için tam kesinlik beklliyorum
Çok teşekkür ederim tabi ki bildiririmUgramazsin Allahin izniyle kesin hamilesin canim.hayirli olsun tekrardan.kan sonucunu da bildir :)
Sonuçlar çıktı beta hcg 14829 çıktı bebişim geliyor inşallahUgramazsin Allahin izniyle kesin hamilesin canim.hayirli olsun tekrardan.kan sonucunu da bildir :)
Hayırlı olsun canim,adetin kac gun gecmisti? Değerin baya yuksek cikmis.4 5 gune keseyi de görürsünSonuçlar çıktı beta hcg 14829 çıktı bebişim geliyor inşallah
Kanı verdiğimde 10 gün geçmişti evet biraz yüksek galibaHayırlı olsun canim,adetin kac gun gecmisti? Değerin baya yuksek cikmis.4 5 gune keseyi de görürsün
hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik inşallah :) ♡Sonuçlar çıktı beta hcg 14829 çıktı bebişim geliyor inşallah
Bata kac varKizlar banada yardimci olabilirsiniz esimle iliskiye girdik prezervatif yirtildi yaklasik 12 saat sonra ella aldim bugun test yapiyim dedim icime bi suphe dustu 10 dk kadar bekledim sonuc boyle siz ne dusunuyosunuz
Ozaman hayirli olsun cnmBata 3-4 gun var canım bakalım nolucak cok tesekkurler yorumun icin :)
Sagol canim hadi insallah sonucu yazarimOzaman hayirli olsun cnm
Bata yakin silik cikar zaten
Inşallah hamilesindirSagol canim hadi insallah sonucu yazarim