- 2 Mayıs 2021
- 193
- 284
- 53
- Konu Sahibi birumutturyasamak1
-
Aslında ikisini de ilk idrarla yaptım. Bir kaba almıştım idrarı. İkinci çizgi çıkınca dökmedim.Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın isterseniz. İkinci yaptığınız ilk idrarla olmadığı için negatif çıkmış olabilir.
Valla yarın testi tekrarlamaktan başka çare yok gibi. Bilemedim yani.Aslında ikisini de ilk idrarla yaptım. Bir kaba almıştım idrarı. İkinci çizgi çıkınca dökmedim.
Bacım testleri neden söküyorsunuz pozitif sökmeden de çıkar zaten.Arkadaşlar adetime 2 gün var. Bu sabah ilk idrarla test yaptım silik bir çizgi çıktı. Emin olmak için başka markanın testiyle denemek istedim. İkinci bir test yaptım. İkincisi negatif çıktıSizce neden böyle oldu? Hamile olabilir miyim?
Not: Kan verin demeyin. Yurt dışında yaşıyorum. Bizdeki gibi kan vermek kolay değil ne yazık ki.
Doğrudan negatif çıksa bu kadar üzülmezdim gerçektenValla yarın testi tekrarlamaktan başka çare yok gibi. Bilemedim yani.
Testleri sökmedimBacım testleri neden söküyorsunuz pozitif sökmeden de çıkar zaten.
Bir de onun günün saatiyle çok alakası yok da siz bir gün daha bekleyin.
Bende 3 ve 4 gün kala negatifti. Geç döllenmeyse daha geç çıkabilir.
Sağlıkla kavuşun inşallah
Püü pis cimrilerTestleri sökmedimÜreten marka maliyetten kısmış galiba Testin kendisi böyle. İki ayrı test bunlar.
Bana da hep garip gelmiştir test sökmekPüü pis cimrilerBurada çok da test söken Çok pardon kuzucuğum
Çok teşekkür ederim güzellikBana da hep garip gelmiştir test sökmekSağlıkla kucağına al inşallah bebişini canım sen de
İnşallah öyledir, umudumu kaydettim bu ay için. Adet olmazsam testi tekrarlayacağım artık.ikinci testin hasaaaiyeti düşüktür belki
Evet, öyleymiş sanırım. Bugün adet oldum.Sanki ilk test bozuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?