Hamilelik belirtileri baya var bende adetime daha 6 gün var bugün normal test yaptım anında silik çizgi çıktı hamile miyim? Şimdi kana baktirsam olur mu? Ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum bir de bir şey soracağımm yerleşme kanaması adetten önce mi olmasi gerekiyor ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik testi yaptım hamile miyim?
- Konu Sahibi Berennnnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yerleşme kanaması her kadında olmaz yada bi önceki bebekte oldu diye diğer hamilelikte de olmaz kan verirseniz çıkar bence idrara daha geç geçer kana daha önce geçer o yüzden çıkarHamilelik belirtileri baya var bende adetime daha 6 gün var bugün normal test yaptım anında silik çizgi çıktı hamile miyim? Şimdi kana baktirsam olur mu? Ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum bir de bir şey soracağımm yerleşme kanaması adetten önce mi olmasi gerekiyor ?
Bu benim ilk hamileliğim yeni evliyim. İnşallah tutulur kimyasal diye çok korkuyorum. O zmn kan vermeye gidecemYerleşme kanaması her kadında olmaz yada bi önceki bebekte oldu diye diğer hamilelikte de olmaz kan verirseniz çıkar bence idrara daha geç geçer kana daha önce geçer o yüzden çıkar
Verin bence bende gebeyim yerleşme kanamam olmadı herkeste olmuyor inşallah güzel haberlerle gelirsinizBu benim ilk hamileliğim yeni evliyim. İnşallah tutulur kimyasal diye çok korkuyorum. O zmn kan vermeye gidecem
Anladım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bana da dua edinVerin bence bende gebeyim yerleşme kanamam olmadı herkeste olmuyor inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Tabiki ederim Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah ama bence gebesinizAnladım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bana da dua edin
Teşekkür ederim dinlenmeye çalışıyorum hep ama su içemiyorum midem bulanır çokCanim ben kesinlikle gördüm.
Hemen yarin kan ver.
Inşallah sımsıkı tutunur bebişin. Sakin ol ve stres yapma. Bol bol dinlen ve su iç
Bana dua edin tutunsun diye çok istiyorum
İnşallah sağlıklı olsun ben de hissediyorum çok belirte var bende mide bulantısı. Kusma. Koku hassasiyeti.kasiklarimda ağır....Tabiki ederim Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah ama bence gebesiniz
Hepsini yaşıyorum sabah kusmaları bulantı aşırı aşırı kasık ağrıları ama bugün sabah kusma yerine baş dönmem oldu sızıyorum yattığım yerehayırlı haberlerle gelin inşallah burayaİnşallah sağlıklı olsun ben de hissediyorum çok belirte var bende mide bulantısı. Kusma. Koku hassasiyeti.kasiklarimda ağır....
İnşallah aminnn canımHepsini yaşıyorum sabah kusmaları bulantı aşırı aşırı kasık ağrıları ama bugün sabah kusma yerine baş dönmem oldu sızıyorum yattığım yerehayırlı haberlerle gelin inşallah buraya
Benımde 3 gun kala yaptım bpyleydı 4 gun gecıktı sabah yıne boyle cıktı aksam yaptım negatıf cıktı adet oldum testen 5 ssat sonraHamilelik belirtileri baya var bende adetime daha 6 gün var bugün normal test yaptım anında silik çizgi çıktı hamile miyim? Şimdi kana baktirsam olur mu? Ben iki defa kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum bir de bir şey soracağımm yerleşme kanaması adetten önce mi olmasi gerekiyor ?
Bugün sabah evde test yaptım yine öyle çıktı yarın kan vermeye gidiyorumSonucun nedir canım tekrar yaptınmı
Belirtilerin var mıydı peki?Benımde 3 gun kala yaptım bpyleydı 4 gun gecıktı sabah yıne boyle cıktı aksam yaptım negatıf cıktı adet oldum testen 5 ssat sonra
Aynen yarın gidip kan verecem sonuç çıkınca paylaşırım burdaBence de kan verın ıcınız rahatlar en azından sonucu paylasırmısınız burda
Anladım ben iki defa kimyasal yaşadım kimyasalda bu defa gibi belirtiler olmadı İnşallah tutunur bu defaILk kımyasalda vardı cunku 7 gun gecıktı mıde bılantım gogus hasasıyetım bırde bas donmesı yasamıstım ama 2.de bır belırtı yasamadım