Hamilelik Testi ve LH testlerim

Meleqmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
387
494
Merhaba hanımlar,

Ovulasyon testim pik verdiğinde eşimle cinsel aktivite gerçekleştirmiştik. Dün baktığımda T silikti, bugün daha koyulaşmış. Fakir umudun ekmeğidir diyerekten bugün hcg testide yaptım hayalet ama belli olan bi cizgi var. Tahmini adet tarihim 7'si... Yani daha var. İlk gebeliğimde doktor geç döllenme olabilir demişti. Daha önce 2 düşüğüm var o yüzden biraz korkuyorum. 🥺 Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da duyan birileri var mıdır? Belki kimyasal olabilir diye adet sonrasına kadar devamlı test yapmalı mıyım çok mu sabırsızım? -.-
Screenshot_2021-11-04-22-38-54-376_com.miui.gallery.jpg
Screenshot_2021-11-04-22-39-02-982_com.whatsapp.jpg

Belirgin çizgi var kanda takip edin isterseniz ☺️ inşallah sağlıklıdır hayırlı olsun

Evet verebilir ama bence geç döllenme de değildir baya net çıkmış
🥺 Adet zamanım geçene kadar bekleyip 2 gunde bi kaset hcg yapicam sonra da kan vermeye gidicem. İnş güzel haberlerle burada olurum. Başka fikri olan varsa paylaşabilirse aşırı mutlu olurum

🥺 Adet zamanım geçene kadar bekleyip 2 gunde bi kaset hcg yapicam sonra da kan vermeye gidicem. İnş güzel haberlerle burada olurum. Başka fikri olan varsa paylaşabilirse aşırı mutlu olurum
Gayet net hamilesin canım inşallah sağlıkla ilerler. Geç döllenme olsa adet sonrası pozitif görürdün

Evet hanımlar beta hcg 244.55 çıktı. Şimdilik hamile gözüküyorum. İnşallah sağlıklı olur... Buradan güncellemelerime devam edeceğim. Ancak karnımda(ya da oralarda bi yerden) inanılmaz bi gurultu sesi geliyor. Daha önce hiç yaşamamıştım. Bu konuda fikri olan var mı?

Dün verdiğin kan sonucum 599.65 beta hcg cıktı. 7 Kasım 244.56 - 9 Kasım 599.65
Bugun yaptigim lh testlerim ve tamamı ekte 🥰

Eklentiler

• IMG_20211110_120753.jpg
    IMG_20211110_120753.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 285
X