- 3 Eylül 2021
- 15
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi Lutfenyardimedinacill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif gibi. Fotoğraf temiz değil.Görenler acil yorum yapabilir mi?
Test bozuk gibi C cizgisi yarim cikmisBugün hamilelik testi yaptım ama sonucundan emin olamadım twk çizgi ama silik gibi sizce test bozuk olabilir mi?
Bence bozuk test.Bugün hamilelik testi yaptım ama sonucundan emin olamadım twk çizgi ama silik gibi sizce test bozuk olabilir mi?
Testte sıkıntı olduğunu düşünüyorum c bölgesi tek cizgiyse hamilelik yok. Sonucunu öğrenebildiniz mi hamilemisinizBugün hamilelik testi yaptım ama sonucundan emin olamadım twk çizgi ama silik gibi sizce test bozuk olabilir mi?
Adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım sence var mı telefonda cok belli olmuyor ama gözle görülüyor erken mi yaptım sence 5 dk önce belirdi çizgi emin olamadımTestte sıkıntı olduğunu düşünüyorum c bölgesi tek cizgiyse hamilelik yok. Sonucunu öğrenebildiniz mi hamilemisiniz
Bu test bozuk ilk çizgi bile tam çıkmamışBugün hamilelik testi yaptım ama sonucundan emin olamadım twk çizgi ama silik gibi sizce test bozuk olabilir mi?