Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Testi (Sizce hamile miyim?) Silik çizgi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duzcenunu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
12
3
25
Kızlar kaset testi dün akşam yaptım silik çizgi gördüm yoksa bana mı öyle geliyor bugün de erken gebelik testi aldım onda da yok gibi hangisi doğrudur 3 gün önce kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı diye şüphelendim ve yaptım ama sizce nasıl testler

Eklentiler

• IMG_20230729_154226.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 456
  • IMG_20230728_215756.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 458
Adetiniz kaç gün gecikti

Tam adet tarihimde kahverengi leke geldi adetim sökülmeye çalışıyor sandım ama sadece peçeteye geldi ve 1 gün oldu bu bugün 6.gün
Ama merak ettiğim de şu sizde testte veya testlerde silik hayalet çizgi görüyor musunuz yoksa ben mi paronayak yaptım

Bende gordum cizgiyi. Simdi durum nedir. Baska test yaptin iz mi

Ben 10 temmuzda kimyasal gebelik yaşadım kanamam 6 gün sürdü 7 gün korumasız ilişkiler oldu adet hala olmadım normalde 29u olurdu düzenlidir hep kimyasalda adet gecikmesinin 3. Gunu kan vetest yaptim negatifti 6.gün test ve kan verdim pozitifti suan 7 gun oldu test yaptım kan verdim 4. Gün negatifti acaba gec döllenmemi kasık bel bacak mide agrisi var goguslerim hassas ama yumusak ve kenarlarinda minik sivilce var ucları pembe kahve rengiye dogru gidiyor ara ara vajinamda kasıklarimda batma hissi oluyor 17agustos kadin doğuma randevum var ama ozamana kadar merak icerisindeyim sizce gebelik varmıdır test yaptim bugun negatif gibi ama cok cok az bi hayalet cizgi var

Kan verdınızmı peki sonucu ne cıktı acaba

Merhaba gebelik var mıymış acaba ben de benzer durumdayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…