Kızlar kaset testi dün akşam yaptım silik çizgi gördüm yoksa bana mı öyle geliyor bugün de erken gebelik testi aldım onda da yok gibi hangisi doğrudur 3 gün önce kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı diye şüphelendim ve yaptım ama sizce nasıl testler
Bende gordum cizgiyi. Simdi durum nedir. Baska test yaptin iz miKızlar kaset testi dün akşam yaptım silik çizgi gördüm yoksa bana mı öyle geliyor bugün de erken gebelik testi aldım onda da yok gibi hangisi doğrudur 3 gün önce kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı diye şüphelendim ve yaptım ama sizce nasıl testler
Kan verdınızmı peki sonucu ne cıktı acabaEki Görüntüle 3282766 Ben 10 temmuzda kimyasal gebelik yaşadım kanamam 6 gün sürdü 7 gün korumasız ilişkiler oldu adet hala olmadım normalde 29u olurdu düzenlidir hep kimyasalda adet gecikmesinin 3. Gunu kan vetest yaptim negatifti 6.gün test ve kan verdim pozitifti suan 7 gun oldu test yaptım kan verdim 4. Gün negatifti acaba gec döllenmemi kasık bel bacak mide agrisi var goguslerim hassas ama yumusak ve kenarlarinda minik sivilce var ucları pembe kahve rengiye dogru gidiyor ara ara vajinamda kasıklarimda batma hissi oluyor 17agustos kadin doğuma randevum var ama ozamana kadar merak icerisindeyim sizce gebelik varmıdır test yaptim bugun negatif gibi ama cok cok az bi hayalet cizgi var
26,34 pozitif ama dr takip edecegiz kimyasalmi degilmi dedi yarin sabah kan vericem artis varmi diyeKan verdınızmı peki sonucu ne cıktı acaba
Ne yaptın artış var mı?26,34 pozitif ama dr takip edecegiz kimyasalmi degilmi dedi yarin sabah kan vericem artis varmi diye
Kimyasal iki ay ust uste 2 3 sene dusunmuyoruz artik cocukNe yaptın artış var mı?
Ümitsiz olma sakın. Denemekten zarar gelmez. Her nasip vaktine esirdir nasibin bulur seni merak etme. Denemedim demezsinKimyasal iki ay ust uste 2 3 sene dusunmuyoruz artik cocuk
2 ay ust uste olunca korunma karari aldikÜmitsiz olma sakın. Denemekten zarar gelmez. Her nasip vaktine esirdir nasibin bulur seni merak etme. Denemedim demezsin
Biraz dinlenme payı ver kendine ama ümitsiz olma2 ay ust uste olunca korunma karari aldik
Yumurta catlama gününden 2 3 gün snra Protestan fitili kullan düşmesini engelliyor ve üst üste kimyasal normal değil bnmde 10 a yakın oldu kimyasal gebelik genetik testi verdim kan pıltılaşması çıktı2 ay ust uste olunca korunma karari aldik
Kızlar kaset testi dün akşam yaptım silik çizgi gördüm yoksa bana mı öyle geliyor bugün de erken gebelik testi aldım onda da yok gibi hangisi doğrudur 3 gün önce kahverengi leke geldi yerleşme kanaması mı diye şüphelendim ve yaptım ama sizce nasıl testler