- 23 Temmuz 2024
- 8
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi Kadercdlik97
Arkadaşlar ben normalde tedavi görüyorum şuan basit tedavi bir kere tuttu düşük yaptım 5 ay sonra Haziran'da yumurta çatlatma iğnesi yaptım çatlamadı sonrasında regl oldum fakat gitmedim dokotra ara vermek istedim şuan regl olmam gerek aslında düzensiz de ama 4 gün geçti saat 5 de erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşam tekrar yaptım normalinden bir şey çıkmadıEki Görüntüle 3474623
Merhaba ins gebelik vardır silik pembe çizgi gördüm ben umarım kan testin pozitif çıkar canımArkadaşlar ben normalde tedavi görüyorum şuan basit tedavi bir kere tuttu düşük yaptım 5 ay sonra Haziran'da yumurta çatlatma iğnesi yaptım çatlamadı sonrasında regl oldum fakat gitmedim dokotra ara vermek istedim şuan regl olmam gerek aslında düzensiz de ama 4 gün geçti saat 5 de erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşam tekrar yaptım normalinden bir şey çıkmadıEki Görüntüle 3474623
Negatif çıkan testi atsana bı canımArkadaşlar ben normalde tedavi görüyorum şuan basit tedavi bir kere tuttu düşük yaptım 5 ay sonra Haziran'da yumurta çatlatma iğnesi yaptım çatlamadı sonrasında regl oldum fakat gitmedim dokotra ara vermek istedim şuan regl olmam gerek aslında düzensiz de ama 4 gün geçti saat 5 de erken gebelik testi yaptım silik çıktı akşam tekrar yaptım normalinden bir şey çıkmadıEki Görüntüle 3474623
Normal test yaptım bir şey çıkmadı umarım olur çok teşekkür ederimMerhaba ins gebelik vardır silik pembe çizgi gördüm ben umarım kan testin pozitif çıkar canım
Normal testini atsana buraya bı bakalimNormal test yaptım bir şey çıkmadı umarım olur çok teşekkür ederim
Negatif çıkan testi atsana bı canım
Malesef nagatifKan verin bence
Aaaa üzüldüm canım baya da pozitif goeunuyodu ama yanıltıyor testler benimde geçen ay normal kaset test pozitif cikdi yani silikdi kan verdim negatif olabiliyo maalesef böyle seylerMalesef nagatif