Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıldı mıgörsel açılmıyor
YaaKan veriiin. Kaset testler yanıltır.
Evet şuan bu testi değerlendirirsek hamilesiniz..
Fakat ben iki belirgin çizgi görüp umutlandım, kan vermeye gittiğimde negatif gördüm yıkıldım..
bence pozitif. kan verinAçıldı mı
Amin canım inşallah. Sen hemen gidip kan ver benceYaainşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip eder Allah
Predictor le test yaptım bir deKan veriiin. Kaset testler yanıltır.
Evet şuan bu testi değerlendirirsek hamilesiniz..
Fakat ben iki belirgin çizgi görüp umutlandım, kan vermeye gittiğimde negatif gördüm yıkıldım..
Kan en net sonucu verir. Kan tahliline gidin.Predictor le test yaptım bir de
Yaptığınızda belirtiniz var mıydıBence de pozitif bende aynı markayla öğrenmiştim ama en garantisi yine kan vermek
Ben çok uzun süre belirti çekmedim 16 haftaligz şuan yeni yeni bazı belirtiler var kiminde hiç bir belirti olmuyor bende bulantı halsizlik vs hic bir şey olmadı uzun süre.Yaptığınızda belirtiniz var mıydı
Adetime 2 gün var bthcg çıkar mı yarın kan versemBen çok uzun süre belirti çekmedim 16 haftaligz şuan yeni yeni bazı belirtiler var kiminde hiç bir belirti olmuyor bende bulantı halsizlik vs hic bir şey olmadı uzun süre.
Kan verdim sonuç 28 çıktı hemşire çok düşük şu an pazartesi tekrar gel dediKan en net sonucu verir. Kan tahliline gidin.