esmerya0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 56 9 26 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi esmerya0 #1 Merhaba arkadaşlar hamilelik testi ne zaman yapılmalı 1 hafta var reglime kasıklarımda ağrı var karnım yere düşecek gibi ovulasyon zamanını iyi değerlendirdik ne zamana belli olur ?
Merhaba arkadaşlar hamilelik testi ne zaman yapılmalı 1 hafta var reglime kasıklarımda ağrı var karnım yere düşecek gibi ovulasyon zamanını iyi değerlendirdik ne zamana belli olur ?
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.074 84.653 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi esmerya0 #2 En net sonucu adetiniz gecikince alırsınız. Ama çatlama zamanını biliyorsanız üstüne en azından bi 10-12 gün koyarak test yapabilirsiniz
En net sonucu adetiniz gecikince alırsınız. Ama çatlama zamanını biliyorsanız üstüne en azından bi 10-12 gün koyarak test yapabilirsiniz
esmerya0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 56 9 26 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi esmerya0 #3 Orangegreysky .!.: En net sonucu adetiniz gecikince alırsınız. Ama çatlama zamanını biliyorsanız üstüne en azından bi 10-12 gün koyarak test yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yani hamilelik olacak olsa bile reglden önce yapılan testlerin negatif çıkması normal mi
Orangegreysky .!.: En net sonucu adetiniz gecikince alırsınız. Ama çatlama zamanını biliyorsanız üstüne en azından bi 10-12 gün koyarak test yapabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Yani hamilelik olacak olsa bile reglden önce yapılan testlerin negatif çıkması normal mi
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.074 84.653 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi esmerya0 #4 esmerya0 .!.: Yani hamilelik olacak olsa bile reglden önce yapılan testlerin negatif çıkması normal mi Genişletmek için tıkla... Evet tabii mümkün
esmerya0 .!.: Yani hamilelik olacak olsa bile reglden önce yapılan testlerin negatif çıkması normal mi Genişletmek için tıkla... Evet tabii mümkün
esmerya0 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2024 56 9 26 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi esmerya0 #5 Orangegreysky .!.: Evet tabii mümkün Genişletmek için tıkla... Takıntı gibi oldu sürekli test yapıyorum reglden önce kendime engel olamıyorum
Orangegreysky .!.: Evet tabii mümkün Genişletmek için tıkla... Takıntı gibi oldu sürekli test yapıyorum reglden önce kendime engel olamıyorum