• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi lütfen fikir verin

mimozacicegim41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
64
4
86
Merhaba hanimlar,eşimle reglimden 5 gün önce ilk defa korunmadan yakınlık yaşadık cünkü yeni muayene olmustum ve yumurtlalama dönemimin gectigine emindim,sonrasinda reglim 2 gün gecikti ve inanilmaz fazla sarı akıntım kasık ağrılarım var.dayanamadım gebelik testi yaptim negatif cikti.erken oldugu icin testte gorunmemis olabilir mi sizce bi daha ne zaman yapmaliyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim sen ne ile ilgili mu ayi e oldun yumurtalık idrar yolları felan . Belki enfeksiyon kapmissindir.bence bu akı ti devam ediyorsa bi dr görün.
Geçmiş olsun.

Merhaba hanimlar,eşimle reglimden 5 gün önce ilk defa korunmadan yakınlık yaşadık cünkü yeni muayene olmustum ve yumurtlalama dönemimin gectigine emindim,sonrasinda reglim 2 gün gecikti ve inanilmaz fazla sarı akıntım kasık ağrılarım var.dayanamadım gebelik testi yaptim negatif cikti.erken oldugu icin testte gorunmemis olabilir mi sizce bi daha ne zaman yapmaliyim
Suzansu nunun dediklerine katiliyorum canim enfeksiyon kapmis olabilirsn bi doktora gozukmende fayda var testi 1hafta sonra tekrarlayabilirsn

Back