Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 haftalık hamileyim şükürler olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin çok güzel bi duyguymuş gerçekten

5 haftalık hamileyim şükürler olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin çok güzel bi duyguymuş gerçekten
Hayırlı olsun kardeşim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizim gibi çok isteyenlere de dua eder misin

Hayırlı olsun kardeşim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizim gibi çok isteyenlere de dua eder misin
Aminnn inşallah Tabi ki ederim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah

Canım hayırlı olsun bizlere de nasip etsin rabbim belirtin olmuş muydu
Amin inşallah herkese nasip etsin benim adetim olacağı zaman da öncesinde zaten kasiklarim ağrır midem bulanır o yüzden tam bilememiştim geçen ay da batmalar filan olmuştu kasik ağrısıyla bel ağrısı birlikteydi batma ve göbek ağrısı vardı farklı olan hamileyim sandım ama değilmişim bu ay yine gogsum şişti agriyodu sizliyodu bazen de batma bel ağrısı kasik agrisi göbek ağrısı batma vardı geçen ay da böyle olunca adetim gelicek dedim ama hamileymişim bu defa

Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…