Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tem13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
145
63
48
31
Herkese iyi günler inşallah hepimize istediğimiz o güzel melekler en kısa zamanda gelir sağlıcakla adetim iki gün gecikti her geciktiginde negatif görünce test yapmak istemedim ama dayanamadim testte çok silik çizgi gördüm sizler bi bakabilir misiniz sevineyimmi bilemedim

Eklentiler

• 20190616_111731.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 176
Temmuzda bir sene olacak kontrolleri filan yaptirmistik eşimi de ikna ettim eşimde yaptırdı çok şükür bişey çıkmamıştı inşallah da vardır sağlık ocağında kafamı karıştırdılar
Bence saglık ocagındakiler bilgisizmiski size oyle soyleyebilmisler

Temmuzda bir sene olacak kontrolleri filan yaptirmistik eşimi de ikna ettim eşimde yaptırdı çok şükür bişey çıkmamıştı inşallah da vardır sağlık ocağında kafamı karıştırdılar
İlk gün geciktiğinde de test yapmış mıydınız? Yoksa direkt 2. gün mü yaptınız.

Adet gecikmesinin 3. Gununden once poztif cikmadimi acaba ya benim de gecikti ama idrar testi poztf cikmiyor.
Burada okumuştum adet gününde öğrenen bir gün oncesi öğrenen filan ama benim arkadaşımın da bir hafta sonra çıkmıştı kişiden kişiye değişiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…