Sağolun inşallah vardır bilemedim bende napicami iki gün daha bekleyip test mi yapsam yoksa gidip kan mi versem kararsiz kaldımBence var. Hayirli olsun. Bir kan testi verin hemen
Kan verin. Belki yapilmasi gereken birsey vardir. Beklemenin anlami yokSağolun inşallah vardır bilemedim bende napicami iki gün daha bekleyip test mi yapsam yoksa gidip kan mi versem kararsiz kaldım
Bugün başka bi markayla test yaptim biraz daha belirli çizgi oldu pembe oldu hemde gidip kan vericem hemenBu marka biraz güvenilmez
Bugün gidip kan vericem inşallah beklediğim gibidirKan verin. Belki yapilmasi gereken birsey vardir. Beklemenin anlami yok
Bizede. Yaz testi de atBugün başka bi markayla test yaptim biraz daha belirli çizgi oldu pembe oldu hemde gidip kan vericem hemen
Küçük bi ilçede oturuyorum il merkezine gonderiliyomus kan sonuçları o yüzden çarşamba gel dediler inşallah hayirlisiyla sagliklisiyla vardır bebişBizede. Yaz testi de at
Temmuzda bir sene olacak kontrolleri filan yaptirmistik eşimi de ikna ettim eşimde yaptırdı çok şükür bişey çıkmamıştı inşallah da vardır sağlık ocağında kafamı karıştırdılarNe zamandır istiyodunuz
Bence saglık ocagındakiler bilgisizmiski size oyle soyleyebilmislerTemmuzda bir sene olacak kontrolleri filan yaptirmistik eşimi de ikna ettim eşimde yaptırdı çok şükür bişey çıkmamıştı inşallah da vardır sağlık ocağında kafamı karıştırdılar
Bilmiyorum sabirsizlikla bekliyorum ama daha şimdiden hemdeBence saglık ocagındakiler bilgisizmiski size oyle soyleyebilmisler
Bende gidip vericem kan birazdanBilmiyorum sabirsizlikla bekliyorum ama daha şimdiden hemde
İlk gün geciktiğinde de test yapmış mıydınız? Yoksa direkt 2. gün mü yaptınız.Temmuzda bir sene olacak kontrolleri filan yaptirmistik eşimi de ikna ettim eşimde yaptırdı çok şükür bişey çıkmamıştı inşallah da vardır sağlık ocağında kafamı karıştırdılar
Ilk testi üçüncü gün yaptim sonrada ertesi gün yaptimİlk gün geciktiğinde de test yapmış mıydınız? Yoksa direkt 2. gün mü yaptınız.
Adet gecikmesinin 3. Gununden once poztif cikmadimi acaba ya benim de gecikti ama idrar testi poztf cikmiyor.Ilk testi üçüncü gün yaptim sonrada ertesi gün yaptim
Burada okumuştum adet gününde öğrenen bir gün oncesi öğrenen filan ama benim arkadaşımın da bir hafta sonra çıkmıştı kişiden kişiye değişiyor sanırımAdet gecikmesinin 3. Gununden once poztif cikmadimi acaba ya benim de gecikti ama idrar testi poztf cikmiyor.
Anladim 1 hafta gecmesini bekleyecez oz amanBurada okumuştum adet gününde öğrenen bir gün oncesi öğrenen filan ama benim arkadaşımın da bir hafta sonra çıkmıştı kişiden kişiye değişiyor sanırım
Inşallah herşey istediğiniz gibi olurrAnladim 1 hafta gecmesini bekleyecez oz aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?