Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi ile ilgili

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tem13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
145
63
48
31
Plantest hamilelik testi kullanan varmi eczaneci onu vermişti adetim iki gün geç kaldi test yaptim negatif çıktı adetim duzenlidir her zaman bugun 4. gün ve hala adet olmadım testi kullanan varmi diye bir sormak istedim kasığımda ara ara bi ağrı var mide bulantim da ara ara var bugun gogsum de daha bi hassas 7 aydır bebek istiyoruz belkide ben istediğim için bu belirtileri görüyorum kendmde biraz uzun oldu galiba kusura bakmayın etrafimdakilere anlatamiyorum çekiniyorum o yüzden buraya danışayım diye düşündüm

Telefona kurulan programdan takip ediyorum 9 ocak görünüyordu bugün de 17. Gun

Yeniden bi test yap benimde hiç şaşmayan bi adet dongum vardı taki çocuk isteyene kadar . Çocuk istediğiniz için prolaktin yükselmiş olabilir doktora gidin bi test yaptırın yoksa söktürücü kullanın adet olunca da 2. 3. Günü gidip baktırın hormonlarınıza çünkü bu lanet hormon tüm hamilelik belirtilerini hissettiriyor insana.

Geçen ay hormon testi yapılmıştı hepsi ıyi çıkmıştı tekrar bi test yapayim olmazsa tekrar teşekkür ederim

Geçen ay hormon testi yapılmıştı hepsi ıyi çıkmıştı tekrar bi test yapayim olmazsa tekrar teşekkür ederim
İnşallah hamilesinizdir sonucu burdan paylaşın olur mu bizler de mutlu olalım .

Plantest ben kullandım negatif gösterdi ama gerçekten de hamile değilmişim regl olmustum

İnşallah hamilesinizdir sonucu burdan paylaşın olur mu bizler de mutlu olalım .
Inşallah öyleyimdir tabiki seve seve paylaşırım herkesle paylaşasım gelir sanirim Rabbim tüm bizim gibi bekleyenlere en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Ben klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Ben klomen kullandım bu ay adetim iki gün geçikti kabızlık ve göğüslerde ve belde, kasıkta ağrılar var acaba hamilemiyim geçen 6 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Belirtiler kişiden kişiye degisiyormus bende henüz hamile değilim adet gününüz geçtiyse test yap tekrar benim 4 gün oldu gecikeli ama yapmıyorum sonra üzülüyo insan ister istemez

HAmile değilmişim adet oldum bu ayda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…