Hamilelik test negativ ama ultrason da kese var

anneolmahasreti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2021
7
2
1
25
Selam kizlar.

Geçen gün adet gecikmesinden dolayi hamilelik testleri yapdigimi ve negativ sonuc aldigimi yazmisdim.
Bugün kadin doktoruna gittim. Kontroll edildim ve cok kücük de olsa bir kese gördügünü söyledi doktorum. Ardindan tekrar bir idrar testi yapdım ve sonuç negativ çıkdı.
Doktora sorduğum da ise ya hamilelik var yada adetiniz gelicek dedi ve adetimin gelmesi için hap verdi ( hamileysem eğer bebeğe zarar vermezmiş hapı içmem). Hapı içmeyi düşünmüyorum. Ayrıca tekrar başka bir doktora daha mı gitsem diye de düşünüyorum. Benim gibi aynısını yaşayanlar var mı?

Testte negatif çıktıysa yoktur canım, kese oluşacak kadar olması için çok yüksek bir değer olması lazım ki kaçması mümkün değil. Muhtemelen başka bir kistik oluşumu kese zannetti. Verdiği ilaç muhtemelen progestan yada duphaston. Bu ilaçlar eğer hamileysen bebeğim tutunmasını sağlar, değilsen adetin gelmesini sağlar. Endişe edecek bir şey yok yani. Ama içim rahat etsin diyorsan başka bir laboratuvarda da test ver.

Tamam canım çok sağol

Test pozitif kese yok deseniz tamam da test negatif ultrasonda kese biraz garip geldi başka doktora gidin belki başka bir şeydir

Çok şaşırdım. Bence kan vermelisiniz.
Ya da kese değil başka bir şey görüyor.

muhtelen kese sandığı şey polip , birebir basıma geldi. sonra polip olduğu anlaşıldı ve histeroskopiyle alındı.

Test pozitif kese yok deseniz tamam da test negatif ultrasonda kese biraz garip geldi başka doktora gidin belki başka bir şeydir
Benim kuzenin oyle olmuş cnm doktor yapılabilir mi kese yok demiş değerleri
285
824
2339
2890 şeklinde iste kürtaj olacaksın demiş bnde olma başka doktora git dedim böyle durum yaşayan var mı acaba çevrenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…