hamilelik tecrübesi yaşayan arkadaşlar

eflatunbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
143
1
96
Diğer
sevgili varkadaşlar bu konuda gerçekten çok bilgili değilim bana yardım edermisiniz 1,5 yıldır bebek istiyoruz 1 yıl sonunda dr.gittim ve prolaktin yüksekliğim çıktı 2 ay önce 3 aylık tedavim bitti normalde hastalığın etkisi olan adet düzensizliği hiç yaşamadım 217 veya 28 gün ara ile adet olurum bu ayın 7 sinde adet olmam lazımdı 7 sinde şiddetli kasık ağrısı çektim ama adet olmadım 2 gündürde hiç ağrı yok dün çok koyu ve kaygan kıvamlı bulanık sarımsı bir akıntı geldi bol miktarda sanki içerisinde pembemsi kan vardı gibi bir daha gelen bir akıntı yok eşimle birlikte olduk yinede adet olmadım sancım göğüs ağrım falanda yok hamile olma ihtimalim varmıdır arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var test ne zaman yapmalıyım sizcea.s.

ilaç kulandıktan sonra prolaktin hormonu düşümüşmü diye yeniden tahlil verdinmi, eğer düşmüşse hamile kalma olasılığın yüksek olabilir yani ama sen şüphe ediyorsan bir test yap bakalım ayrıca adet günündemisin canım oda önemli belki adet de olabilirsin senin moralini bozmak istemem ama buda ihtimal:çok üzgünüm:

canım ilgine teşekkür ederim ölçtürdüm düşmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…