Gebeliğe Hazırlık HAMILELIK TE LEKE ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hazal66

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
117
38
18
Arkadaşlar 1 aylik hamileyim bugun kahve rengi bir leke geldi korktum siz e ne olabilir

Arkadaşlar 1 aylik hamileyim bugun kahve rengi bir leke geldi korktum siz e ne olabilir
Bende adetime 3 gün kala oldu. 4-5 gün sürdü. Geçti. Doktora sordum yerleşme olabilir, Kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı yok dedi. Dinlenmek gerekiyor leke olduğunda. İş yapma hep yap.

Arkadaş doğru söylemiş. Rengi kırmızı olmadığı sürece korkma. Ama kahve akıntıyı da yabana atma. Ayakların yukarda dinlen.

Ayy cnm bendede bugun aynisi ols 1 ayligimm bugun pempemsi kan geldi ama cok az gelio duruyo leke snra kahverengi doktora gttimm bol bol dnlenceksn dedi bebek yeni tutunuyoo kanaman cok fazla olursaaa dedi dusuk olabilir

Ayy cnm bendede bugun aynisi ols 1 ayligimm bugun pempemsi kan geldi ama cok az gelio duruyo leke snra kahverengi doktora gttimm bol bol dnlenceksn dedi bebek yeni tutunuyoo kanaman cok fazla olursaaa dedi dusuk olabilir
Cok tesekkur ederim cnm sagol

Kizlar mrb bende 2 kimyasal yasadim ama kimyasallarda hicbir gebelik belirtim yoktu sadece 1 haftalik gecikmelerden sonra kaybettik. Simdi gene gecikmenin 3. Gunundeyim dun erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti. Amahalsizlik uyku hali yorgunluk ve kasik agrisi belirtilerim vardi. Bugun biraz yurudum eve geldim kahve leke gelmis ic camasirima. Progestan ictim. Belirtiler hala devam ediyor acaba gene mi kimyasal bilemedim yaringidecegim doktora

Canmm 2 kere yasadin die smdide kimsayal olck die bse yk bende senin gbi kahve lekeler geldi ustelik 8 gn ama bebein kesesini gordukk kotu duusnme kan testi yaptir 2 gnde bir artarsaa zaten deildir dilerimmm saglikli bebisin olur cnmm stres yapma suan bebek yeni tutunuyoo sana anladgm kadariyla

Tsk ederim canim msjin icin boyle bir msj ihtiyacim vardi ins saglikla tutunur bu defa

Tsk ederim canim msjin icin boyle bir msj ihtiyacim vardi ins saglikla tutunur bu defa
Tutunur tutunur suan yenisin stres yapip etkileme bebei yeter kalbini ferah tut dualarimmmm seninleee banada yazarsan cok sevinirimm sonuclarii ama benm icimden kotu bse gelmioo kimsayal deildir inslalahhh hislerimde yanilmam ama rabbim buyuktr onun hazinesi coktur dua et sadece bol bol hata namaz kill eger saglikliysaada hergun bi fatiha oku karnina dokunarak arada ayater kursu okuu karninda bebeine dokun konuss bu sana moral olcaktr saglickla kall

Cok tsk ederim Allah senden razi olsun ne dilegin varsa yez zamanda olsun ins

Canim bugun kanamam basladi doktora gittim hcg testi yapildi tekrar kimyasal oldu kaybettik
Aýyy cok uzuldmm cnmm yaa hic boyle msj beklemiordm yaa doktor baksin bi neden bu seklde kimyasal oluyo senin icindekileri kaygilari az xok tahmim edebiliorm canmm benimmm uzulup kendini yipratmaa kullerinden yeniden dog dua ett buda snin imtihanin demkki demekki senin vaktin zamanin varr Allah bekletiyorsa daha iyisini hazirliyordur canmmm sana bol bol dua edicegimm rabbimmm bundan sonra en kosa sure icinde hamile kalipp saglikli bebis nasip etsinn ve bebeinin kalp atislarini duy hissett tek dilegimmm insallahtaaa hamile kalip saglikli bebek getrceksin allah buyuk canmm benim yeterki umutsuzluga kapilmaa...
Ama doktora sor arastir neden defalarca oluyoo kimyasal die varsa bi sorun tedavi ol cnm

Icim buz tuttu sanki nasil bir duyhu anlatamiyorum sadece agliyorum icinden haykiriyorum cirpiniyorum ama bir care olmuyor. Ilk 2 kimyasalda gittim 4 doktor gordu netten raporlarimi gonderdigim doktorlar haric hepsi biseyin yok dedi her kadin yasiyor sanssizlik dedi 3. Normal olacak dedi ama olmadi oysa cok inanmistim bu defa bezelyem benimle kalacakti

Kuzumm kendini hirpaliyosn suan kendine yapiosn seni cok iyi anliyormm ama sen bi arastrr baska doktorlara gt pes etme aksinee guclu durmaya calis her sey btmis deil yine hamile kalirsn allahin izniyle ama baska doktrlara gorun derimm cnmm neden 3 kez kimyasal oldu die arastirsinlar cnm benm ne zaman istersen yazz intagrami verim ekle istersn ordan yaz ne zaman sklip daralirsan elimden geleni yapmaya calisirim pinargundogdu-eroglu esimle benim resmim var ayakta eklebilirsn cnm

Merhaba kahve rengi akıntı en erken 7 8 gün sonra olur deniyor daha erken olma ihtimali vr mı yanı 5 gün sonra felann çünkü adetıme 1 hafta vr leke geldı

Umarım bebeğin sennledir. Ama yine kimyasal yasarsan araştırmaya git.

Merhaba kahve rengi akıntı en erken 7 8 gün sonra olur deniyor daha erken olma ihtimali vr mı yanı 5 gün sonra felann çünkü adetıme 1 hafta vr leke geldı
yerleşmenin 2. gününden itibaren olabilir. o da döllenmeden 7 gün sonrasına denk gelir. yani adete 1 hafta önce olabilir. kahve leke sorun yok deniyor. yerleşmeye çalışıyordur bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…