• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik -tavsiyeler ?

oykucu

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
87
46
303
41
3 yıllık evliyim. bugüne kadar geri çekmeyle korunduk. bana doğum kontrol hapı yasaktı eşim de kondom kullanmayı sevmedi. bu sene hamile kalmam gerek(sağlık sebebi ile) sizce şansım var mı? süreci hızlandırmak için nasıl bir yöntem uygulamalıyım. normalde karar verince gebelikten 3 ay evvel folik asit kullanmak gerekmiş ama ...işim vs nedeniyle en geç ekim gibi hamile kalmalıyım..evet tavsiye vs alayım..şimdiden tşk.

3 yıllık evliyim. bugüne kadar geri çekmeyle korunduk. bana doğum kontrol hapı yasaktı eşim de kondom kullanmayı sevmedi. bu sene hamile kalmam gerek(sağlık sebebi ile) sizce şansım var mı? süreci hızlandırmak için nasıl bir yöntem uygulamalıyım. normalde karar verince gebelikten 3 ay evvel folik asit kullanmak gerekmiş ama ...işim vs nedeniyle en geç ekim gibi hamile kalmalıyım..evet tavsiye vs alayım..şimdiden tşk.
canım ben 3 aylık evliyim asla ilaç kullanmadım sizin gibi korunduk bebeğe karar verince adet bitimi her gün çalıştık özellikle yumurtlamaya kadar ve takip eden bir hafta asla boş geçmedi sana da böyle tavsiye ederim şansa bırakmaya gerek yok bence bol şans :KK24:

Adet gununu birinci gun kabul ederek 10.gun ile 17. Gun aralari gun asiri iliski

bu konularda fazlasıyla acemi ve sanırım cahilim. dr.a gittim folik asit başladı 4 temmuzda.30 ağustos-1 eylül arası 3 gün adet oldum. hangi tarihlerde eşimle birlikte olmalıyım. bir de bu akıntı konusunu anlamadım..

bu konularda fazlasıyla acemi ve sanırım cahilim. dr.a gittim folik asit başladı 4 temmuzda.30 ağustos-1 eylül arası 3 gün adet oldum. hangi tarihlerde eşimle birlikte olmalıyım. bir de bu akıntı konusunu anlamadım..

Merhaba, sizin için 8 eylül-15 eylül arası gün aşırı ilişki (48 saatte 1 ) en uygun zamanlar .. folik asite de vakit kaybetmeden başlayın bence ..

4 eylülde folik asit başladım. gün aşırı da faaliyet ..bittikten sonra bel-popo altına yastık koyup 1 saate yakın yatıyorum. başka ne yapabilirim.. bir de adetime 13 gün var. adet olacakmış gibi şiştim,bacak bel agrılarım var;ama gögüslerim şişmedi. kafam karıştı. sanırım aşırı stres yapıyorum. bir de bu ay sudan zehirlenip antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 4 gün..öfff :(((

4 eylülde folik asit başladım. gün aşırı da faaliyet ..bittikten sonra bel-popo altına yastık koyup 1 saate yakın yatıyorum. başka ne yapabilirim.. bir de adetime 13 gün var. adet olacakmış gibi şiştim,bacak bel agrılarım var;ama gögüslerim şişmedi. kafam karıştı. sanırım aşırı stres yapıyorum. bir de bu ay sudan zehirlenip antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 4 gün..öfff :KK43:((
Artik bol dua edeceksin ve stress yapmamaya calisacaksin canim. Saglikli beslenmek, spor yapmak da bu donemde cok faydaliymis internette pek cok yazida tavsiyeler veriyorlar. En azindan gunde yarim saat yurumek, protein ve sebze agirlikli beslenmek...

Bakırköy devlet hastanesinin bahçelievler semt polikliniğinde sabah 10.40'ta gebelik için kan verdim;hala sonuç çıkmadı. Ne kadar sürede belli olur bu tahlil? o_O

Bakırköy devlet hastanesinin bahçelievler semt polikliniğinde sabah 10.40'ta gebelik için kan verdim;hala sonuç çıkmadı. Ne kadar sürede belli olur bu tahlil? o_O
Be kan verdiğim zaman 3 saat sonra belli olur demişlerdi. Ama 2 saat sonra baktığımda sonuç çıkmıştı. Bazen laboratuvarlar yoğun olunca sarkabiliyor. Umarım her şey gönlünce olur :)

13 gün önceden tahlil için erken değil mi? Gebelik çıkar dediler mi

b-hcg değerim 27.53 çıktı.. pazartesi tekrar tahlil yapacaklar..inşallah her şey yolunda gider...

ayın 30unda inşallah kanamam olmaz,düşük yapmam..off kafam karmakarısık.

13 gün önceden tahlil için erken değil mi? Gebelik çıkar dediler mi

13 gün evvel yaptırmadım tahlili.adete 5 gün kala yaptırdım..27.53 çıktı,1 tam gün geçikmeli olarak :) ..bakalım pzartesi b hcg testini tekrarlayacaklar..nolacak bakalım.kalp kapak ameliyatı oldum 3 kez. kan sulandırıcı da kullanıyorum. kalp doktoruma ulaşamadım henüz.inşallah düşük yaşamam.

13 gün evvel yaptırmadım tahlili.adete 5 gün kala yaptırdım..27.53 çıktı,1 tam gün geçikmeli olarak :) ..bakalım pzartesi b hcg testini tekrarlayacaklar..nolacak bakalım.kalp kapak ameliyatı oldum 3 kez. kan sulandırıcı da kullanıyorum. kalp doktoruma ulaşamadım henüz.inşallah düşük yaşamam.
Anladım canım ben mesajın tarihine dikkat etmemiştim :-) Rabbim inşallah sağ salim kucağına verir bebeğini hiç dert etme pozitif ol

kızlar,30 eylülde düşük yaptım :( kimyasal gebelikmiş. bu ay tekrar denemeye başladık ama korku yerleşti bi kere içime...yastık falan koyuyorum ama ...o stresi nasıl yeneceğim..kimyasal sonrası hamile şansı olan tanıdığınız falan var mı;yoksa yine boşa mı ugraşıyorum. dr korun demedi. en geç 3 ay içnde her şey yoluna girecek dedi. eger ocaga kadar olmazsa tup bebek yaparız dedi...off kafam karmakarışık... ne yiyip içsem vs işe yarayacak acaba

kızlar,30 eylülde düşük yaptım :KK43: kimyasal gebelikmiş. bu ay tekrar denemeye başladık ama korku yerleşti bi kere içime...yastık falan koyuyorum ama ...o stresi nasıl yeneceğim..kimyasal sonrası hamile şansı olan tanıdığınız falan var mı;yoksa yine boşa mı ugraşıyorum. dr korun demedi. en geç 3 ay içnde her şey yoluna girecek dedi. eger ocaga kadar olmazsa tup bebek yaparız dedi...off kafam karmakarışık... ne yiyip içsem vs işe yarayacak acaba
meraba oncelikle cok gecmisolsun bi arkadasim da kimyasal gebelik gecirdi ve ertesi ay hamile kaldi saglikli da bi bebisimiz var bayramda dogdu hic uzulme canim hemen hamile kalirsin Allahin izniyle

CEVP YOK MU KİMSEDEN???

ben tarihleri biraz karistirabilirim diye isimi sansa birakmamak adina kadin takvimi diye birsey var telefonuma onu yukledim ve regil baslangicini bitimini yaziyorsun o sana her ay ayin kacinda hasta olacagini kacinda bitecegini yumurtlama gununu dogurganlik gununu herseyi hatirlatiyor gosteriyor ben bu sekilde hamile kaldim ama dusukle sonuclandi bende yeni evliyim bu ayin 21.de 1 yil olucak iste bakalim rabbim isteyen herkese nasip etsin aaa birde unutmadan hamileleikten 3 ay once folik asite baslanmali ve hamileleik surecinde demir ilaci ve buna ek olarak elevit vitamin bu viteminin icinde hersey var folik asit demir vs vs doguma kadar kullaniliyor,hamileleikten oncede yumurtalari guclendirmek icin de kuru sogan suyu gunluk tae kaynatilip icilmeli ve ogul otu demlenip icilmeli ,bildiklerimi paylasmak istedim umarim yardimci olabilmisimdir

Kaplicayi tavsiye ederim ve her gun calismayi.

Back