- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
-
- Konu Sahibi cesursavasci
Happy mom ve hamilelik + uygulamaları çok güzel canımm hamilelik plus da bebeği üç boyutlu gösteriyolar her gün evirip çevirip bakıyorumGoogleplayde hangi uygulamayi onerirsiniz
Sağol canim bakicsm simdiHappy mom ve hamilelik + uygulamaları çok güzel canımm hamilelik plus da bebeği üç boyutlu gösteriyolar her gün evirip çevirip bakıyorum
Ben bunların dışında bir de Dr. Banu Çiftçi programını indirdimHappy mom ve hamilelik + uygulamaları çok güzel canımm hamilelik plus da bebeği üç boyutlu gösteriyolar her gün evirip çevirip bakıyorum
Aaa ona bende bakayım sağolunBen bunların dışında bir de Dr. Banu Çiftçi programını indirdim
Rica ederimmAaa ona bende bakayım sağolun
Yaaa tavsiyeniz üzerine hemen indirdim bende gerçekten güzelmiişRica ederimmçok tatlı bir doktor her haftayı video lu bir şekilde anlatmış, ayrıca program bat tarihine göre size çizelge oluşturuyor hangi test ne zaman vs ilk gebeliğimi de buradan takip etmiştim
Beğenmenize sevindim inşallah faydası dokunur bu süreçteYaaa tavsiyeniz üzerine hemen indirdim bende gerçekten güzelmiiş
İnşallaaah çook teşekkür ederimBeğenmenize sevindim inşallah faydası dokunur bu süreçte
Dr. Banu Çiftçi, hamilelik+ ve piquq kullanıyorum. Hepsinden memnunum.Googleplayde hangi uygulamayi onerirsiniz
Kesinlikle Dr. Banu Çiftçi uygulamasını öneririm. Her hafta açıklayıcı videosu var ve bebeğin anne karnındaki gerçek çekimleri var. Mutlaka bakmalısınız.Googleplayde hangi uygulamayi onerirsiniz
Teşekkür ederimKesinlikle Dr. Banu Çiftçi uygulamasını öneririm. Her hafta açıklayıcı videosu var ve bebeğin anne karnındaki gerçek çekimleri var. Mutlaka bakmalısınız.
Mucize Anne uygulamasını kesinlikle denemelisin. ben kullanmıştım baya memnun kalmıştım. gebelik takibi için gerekli tüm özellikler var. bebekten gelen eğlenceli mesajlar moralleri yüksek tutmakta birebir :)Googleplayde hangi uygulamayi onerirsiniz