hamilelik süresince kaç kere doktora gitmek gerekir

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
meraba kızlar bu hafta hamileliğimin 10. haftasındayım bugün gittim doktora 2 hafta sonra ikili test için gideceğim rabbim izin verirse ondan sonra devamlı yani her ay doktora gitmek şartmı yoksa belirli zamanlardamı gidilmesi gerekiyo bana yardımcı olursanız sevinirim :uhm:

gelişimin takip edilmesi için her ay gidilmesi gerekiyor. 32. haftaya kadar her ay sonrasında haftada 1 çağırıyor doktorlar genelde. gidilmesinde fayda var, ihmal etmeyin derim...

gelişimin takip edilmesi için her ay gidilmesi gerekiyor. 32. haftaya kadar her ay sonrasında haftada 1 çağırıyor doktorlar genelde. gidilmesinde fayda var, ihmal etmeyin derim...

tşkler canım vemiş olduğun cvb için:1hug:

rica ederim, allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin :)

Her ay gitmek gerekir ama tabi bu birazda maddi durumla alakalı doktor muayeneleri 120 tl den başlıyor şuan çalışıyorum ve rahatlıkla gidebiliyorum . .ama calışmasaydım biraz zor olurdu heralde . .bi arkadaşım 2 üç defa gittiğini felan soylemişti ama bilmiyorum ben biraz daha pipirikliyim galiba. . .

her ay gitmende fayda var..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Eğer normal sorunsuz bir gebelik geçiriyorsanilk mesaj yazan arkadaşın dediği gibi ilk 6-7 aya kadar her ay sonra da her hafta çağırıyor doktorlar. Ama sorunlu bir gebeliğin varsa Allah korusun sık sık gitmek gerekiyor. Ben 13+4 haftalığım ve sorunlarım olduğu için 4-5 kere gittim. Şu an yatak istirahatindeyim hala.

ben duzenlı olarak 2 haftada bır gıdıyorum... normalı ayda bır tabı ama baslangıcta dusuk tehlıkem wardı sımdı atlattım Allah a sukur ama daha sıkı takıp edıyor doktor

aslında bu gebeliğin şekliyle alakalı bende ilk gittiğimde 1 ay sonra gel dedi daha sonra gebeliğimde sorunlar olmaya başladı 10 günde bir gitmek zorunda kaldım şimdide son zamanlarım oldugu için haftada bir gidiyorum. ama normal gebelikde bazı drlar 3 haftada bir bazıları ayda bir çağırıyor

çok saolun arkadaşlar hepinizin vermiş olduğu cvblar için teşekkürler bende her ay gitmeyi düşünüyorum ama kendime çok stres yapıyorum acaba bişey olcakmı diye pinpirikliyim yani gitmesem bu kez hep kafayı yerim evde offf offf geçse şu 7 ay hayırlısıyla inşallah birde ultrasyona girmek zararlı diyolar kalp atışını falan dinlemek onuda kafama takıyorum o yüzden

X